MY WEEKEND IN PICTURES

These last couple of weekends contains a lot of walking & enjoying every day, see more from my weekend in this blogpost.

MY WEEKEND SNAPSHOTS

Jag har kommit till insikt att jag är riktigt dålig på att fota det vardagliga med telefonen. Nuförtiden fotar jag riktigt bra bilder enbart när jag ska fota outfit eller dylikt. Därför tänkte jag dela med mig av min helg i bilder nedan. Den har bestått väldigt mycket utav promenader och chill, nästan enbart det faktiskt. Förhoppningsvis blir jag bättre på detta framöver, ska verkligen tänka på det. Kan ändå vara en kul grej att gå tillbaka till senare i livet, att se hur man spenderade sina dagar och helger.

Ps. Idag måndag har jag inte tagit en enda bild! Haha. Skärpning!

I have come to realize that I am really bad at shooting everyday with the phone. Nowadays, I take really good pictures only when I’m photographing an outfit or something like that. That’s why I thought of sharing my weekend in the pictures below. It has consisted of a lot of walking and chill, almost only that actually.
Hopefully I get better at this in the future, will really think about from now on. I mean, it can be a fun thing to go back to later in life, to see how I have been spending my days and weekends.

Ps. Today, Monday, I haven’t taken any picture at all! Haha. So bad!

Use my discount code: MRSGRONOMP to receive -35% off on everything at MyProtein.se! Including below pieces!

LA NATURA

Något jag älskar extra mycket med Sverige är dess natur. Allt detta fina finns runtomkring mig. I fredags åkte jag runt och bara njöt av den lilla staden jag bor i. En annan fantastisk sak? Jag har typ inget smink på mig längre. Lite mascara, markerade läppar och concealer under ögonen. Så skönt!

Something I love a lot about Sweden is its nature. This beautiful nature is all around me. Last Friday I just went around and enjoyed the little town I live in. Another great thing? I almost don’t wear any makeup. Some mascara, marked lips & little concealer under my eyes. So nice!

Kvällen avslutades med en drink. Galliano l’aperitivo, martini rosso, soda & en skiva apelsin. Färgerna ändå..

The evening ended with a drink. Galliano l’aperitivo, martini rosso, soda & a slice of orange. The colors tho..

På lördag morgonen tog jag en tidig morgonpromenad följt av ett svettigt hemmatränings pass. Innan klockan slog 12:00 hade jag 8000 steg avklarade samt min träning. Bra känsla. Nedan är precis utanför där vi bor.

On Saturday morning I took an early morning walk followed by a sweaty home workout. Before the clock hit 12:00 I had 8000 steps completed as well as my training. Good feeling. Below is just outside where we live.

Söndag, självklart blev det ytterligare en promenad, denna gång på eftermiddagen. Jag njuter av detta väder och jag är så tacksam att jag är frisk.

Sunday, of course I had to take another walk, this time in the afternoon. I enjoy this weather so much and I am so grateful that I am healthy nowadays.

Read my latest beauty blogpost below..

CLICK HERE!
Follow:
Share: