EASTER – THIS YEAR A LITTLE BIT DIFFERENT

Due to the circumstances easter this year is a little bit different. See how I spend it in my latest blogpost..

Påsken år 2020 är en påsk jag inte kommer glömma på väldigt länge. En påsk där jag vet att många familjer runt om i världen firade själva och på varsitt håll. Allt på grund av pandemin, viruset COVID-19. Vi i Sverige har ingen karantän som övriga länder har. Vi följer dock riktlinjer på vad som får göras och inte göras. Bland annat undvika resor under påsk. Jag har nästan hela min familj på plats, vilket underlättar. Vi var dock inte hela familjen men är tacksam ändå att jag fick spendera påsken men dem.

… Hur spenderade ni er påsk i år?

Easter 2020 is an Easter I will not forget for a very long time. An Easter where I know that many families around the world celebrated it by themselves. All because of the pandemic, the virus COVID-19. We in Sweden have no quarantine that other countries have. However, we follow guidelines on what may and should not be done. For example, avoid trips during Easter. I have almost my whole family in one place, which makes it easier. However, we were not the whole family but thankful that I could spend Easter with them at least.

… How did you spend your Easter this year?

This is how I spend it

Vid varje högtid så är det fokus på mat. Alltid mat. Vi sitter hela kvällen vid ett och samma bord, äter, pratar och bara myser. Älskar det. Mamma lagar väldigt god mat och det var inget undantag i år heller.

At every feast there is a focus on food. Always food. We sit all evening at the same table, eating, talking and just cozying up. Love it. Mom prepares very good food and it was no exception this year either.

Always something yellow for Easter on the table

Nu kommer det en hel del mat bilder så bli inte för hungriga! Jag gjorde en Lime Cheesecake för första gången. Blev riktigt nöjd med den då den inte var allt för söt. Nästa gång blir det en choklad botten istället.

Now there will be a lot of food pictures so don’t get too hungry! I made a Lime Cheesecake for the first time. Was really happy with it since it wasn’t too sweet. Next time I will do one with a chocolate bottom instead.

Time for those selfies

Medans vi väntade på resten av familjen tog jag en hel del selfies. Nedan har ni ett par av dessa.
Ni hittar outfiten länkad under bilderna (reklamlänkar).

While we were waiting for the rest of the family, I took a lot of selfies. Below you can see a couple of these.
You will find the outfit linked below the pictures (adlinks).

Similar shirt can be found here & here
Jewellery can be found here (-20% with code: SAF80920)
Me appreciating life

Faux leather trousers can be found here
My next post is about my two newest beauty products that helps me minimising pores & control that shine we don’t want on our face. Stay tuned! For now, read all about my makeup & beauty posts below.Follow:
Share: