HOW TO MAKE YOUR HAIR STRONG AGAIN

HOW TO MAKE YOUR HAIR STRONG AGAIN

How to make your hair strong & healthy again. This is what this post is all about. Yes, you can thank me later.

HOW TO MAKE YOUR HAIR STRONG AGAIN

(This post contains adlinks)

Det här har ni säkert googlat flera gånger om och läst en hel del artiklar kring, hur får man starkt och fint hår? För vem vill inte ha vackert hår? Det vill nog alla. Jag själv har kämpat riktigt mycket med mitt. Torrt och livlöst hette mitt hår i andra namn. Provat en hel del produkter, kosttillskott och olika dieter. Allt för att få det där fina, starka och långa svallet.
Vet ni vad? Jag tror jag hittat det som fungerar för mig! Äntligen! Det tog mig ca 3 månader för att se riktigt bra resultat.
Jag tänkte därmed dela med mig av vad jag gjort för mitt hår, kanske fungerar det för er också. Om det gör det, hör av er!

This you have probably googled several times and read a lot of articles about, how to get strong and fine hair? Who doesn’t want beautiful hair? Everyone wants it. I myself have struggled a lot with mine. Dry and lifeless I called my hair by other names. Tried a lot of products, supplements and different diets. Everything to get that fine, strong and long hair.
You know what? I think I’ve found what works for me! Finally! It took me about 3 months to see really good results.
So I am going to share what I have done for my hair, maybe it works for you as well. If it does, let me know!

What products didn’t work for me?

När det kommer till produkter så har jag testat en hel del. Vissa dyrare än andra och vissa billigare. Generellt, så insåg jag väldigt snabbt att det är inte produkterna det är fel på, utan allt kommer verkligen inifrån. Men om det är något märke jag inte kommer att köpa hem igen så är det Maria Nila. Jag vet inte varför, men på något sätt kändes det som om mitt hår blev torrare och torrare. Det behöver inte nödvändigtvis vara fel på schampot men balsamet och hårinpackningen gjorde inte det jobbet jag var ute efter i mitt hår.
Vill poängtera, bara för att produkterna inte passade mig så innebär det inte att ni inte kommer vara nöjda med dem. Det är verkligen olika på hår och hår, inte att glömma!

When it comes to products I have tested a lot. Some more expensive than others and some cheaper. In general, I realized very quickly that it’s not the products that “the bad guys”, but everything really comes from within. But if there is any brand I will not buy home again it’s Maria Nila. I don’t know why, but somehow it felt like my hair was getting drier and drier. It doesn’t necessarily have to be wrong with the shampoo but the conditioner and the hair mask didn’t do the job I was looking for in my hair.
I want to point out, just because the products did not suit me, doesn’t mean that you will not be satisfied with them. It’s really different from hair to hair, not to forget!

What products worked for me then?

Det var efter ett frisörbesök i Warszawa förra sommaren som jag fick tips om serien Olaplex. Frisören avrådde mig dock att använda schampot då det kan vara för tungt för mitt tunna hår. Jag lyssnade och införskaffade enbart balsam, hårinpackningen, håroljan samt leave in serumet. Dessa 4 produkter gjorde helt OK ifrån sig. Men det var först i december, när jag införskaffade mig schampot (ja, jag trotsade min frisör) som det verkligen hände. Jäklar i havet vad starkt mitt hår blev! Mitt hår älskar Olaplex!
Jag har tidigare skrivit om hårinpackningen och vad den gör mer i detalj här.

It was after a hairdresser’s visit to Warsaw last summer that I received tips about the Olaplex series. However, the hairdresser advised me to not use the shampoo as it may be too heavy for my thin hair. I listened and purchased only conditioner, hair treatment, hair oil and leave in serum. These 4 products did perfectly fine. But it wasn’t until December, when I acquired the shampoo (yes, I defied my hairdresser) that it really happened! Damn, how strong my hair had became! My hair loves Olaplex!
I have previously written about the hair treatmeant and what it does in more detail here.

HOW TO MAKE YOUR HAIR STRONG AGAIN

You mentioned something about “products from within”?

Vi vet alla att skönhet kommer inifrån. Så är det bara. Man blir vad man äter. Punkt.
Så vad äter jag lite mer av? Något som jag läst väldigt mycket om är havregryn. Ni måste börja äta detta (om ni kan). Det är modernas moder för konditionen av vårt hår och naglar. Ni kommer tacka mig senare. Jag dricker även proteindryck varje dag som jag införskaffar mig från MyProtein (jag är ambassadör för MyProtein). För att fylla upp vitamin och mineral halten intar jag även kosttillskott. Ni hittar allt nedan.
Hur ofta? Det här äter jag varje dag hörrni. Inget annat. Finns inga genvägar alls.

We all know that beauty comes from within. Thats how it is. You become what you eat.
So what do I eat? Something I’ve read a lot about is oatmeal. You have to start eating this (if you can). It is the mother of the mother for the condition of our hair and nails. You will thank me later. I also drink protein drinks every day that I acquire from MyProtein (I am an ambassador for MyProtein). To replenish vitamin and mineral content, I also take supplements. You will find everything above.
How often? I eat this every day. Nothing else. There are no shortcuts at all.

My hair styling

När det kommer till hårstyling undviker jag hårfön. Jag fönar mitt hår väldigt sällan och låter det därmed självtorka så ofta jag kan. Efter att jag tvättat håret använder jag inte en vanlig handduk i mitt hår då torkandet kan förstöra våra hårstrån. De är som skörast när det är nytvättat och jag använder en hårturban från Aquis. Nedan hittar ni vilken typ av värmeverktyg och accessoarer jag använder för att slita så lite som möjligt på mitt hår.

When it comes to hair styling, I avoid hair dryers. I blow dry my hair very rarely and allow it to dry itself as often as I can. After washing my hair, I do not use a regular towel in my hair as rubbing can hurt our hair. Our hair is very weak after the wash and I use a hair turban from Aquis instead. Below you will find what kind of heating tools and accessories I use to minimize the damage on my hair.

Conclusion

Om ni har orkat läsa igenom allt så vill jag bara summera upp lite kort här. Tänk på vad ni äter och ät lite mer av havre och protein som är dem viktigaste byggstenarna för vår hud samt hår och naglar. Använd bra hårprodukter, hitta produkterna som fungerar för er! Prova er fram och håll er till dessa.
Jag har hållit mig till denna rutin sedan december och jag ser en riktigt stor skillnad i mitt hår. Jag tappar knappt hår och det är bara så fint. Detta är något jag kommer fortsätta med helt klart!
Hoppas detta kan vara till lite hjälp om ni har torrt och livlöst hår som jag haft. Hör av er om ni har ytterligare tips som jag kan dra nytta av!

If you’ve been able to read through everything, I just want to summarize a little brief here. Think about what you eat and eat more of oats and protein, which are the most important building blocks for our skin as well as hair and nails. Use good hair products, find the products that works for you! Try it out and stick to it.
I have been following this routine since December and I see a really big difference in my hair. I hardly lose hair anymore and it’s just so beautiful. This is something I will definitely continue with.
Hope this can be of some help if you have dry and lifeless hair as I had. Please let me know if you have any additional tips that I can take advantage of!

Follow:
Share: