2020 – WHAT'S GOING ON?

2020 – WHAT’S GOING ON? A little update about my current life situation. What has happened, what is happening & what is to come.

2020 – WHAT’S GOING ON?

Vart ska jag börja? Känns som om det var en evighet sen jag skrev något. Ni vet, sådär lite mer noggrannare och längre. Inte ett Insta inlägg direkt. Efter en liten omröstning på min InstaStories tidigare i veckan så ville många av er fortsätta att läsa blogg. Så jag tänker mig att jag ger detta en chans till. Iallafall ett par månader, så får vi se om ni fortfarande är lika intresserade av att läsa.

Where should I start? Feels like it was an eternity since I wrote something. You know, a little more accurate and longer text. Not an Insta post. After a small vote on my InstaStories earlier this week, many of you wanted to continue reading my blog. So I think I’ll give this another chance. At least for a couple of months, to see if you are still interested in reading it.

WHAT HAS HAPPENED?

Så. Vad har hänt det senaste? Vi har ju faktiskt ett helt nytt år. 2020. Jag började året lite sämre än jag trodde att jag skulle göra. Ibland kommer livet verkligen i vägen för en och det är bara att inse att det kommer den alltid göra, när du minst anar det. Jag plockade upp mig bit för bit och två månader senare mår jag betydligt bättre. Ni har säkert inte märkt av något i mina sociala medier & det är nog enbart för att jag är rätt duktig på att dölja mina känslor utåt. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag vill fokusera på det positiva och inte det negativa i mina sociala kanaler. Det räcker gott och väl av all annan negativitet vi får sugas in i dagligen. 

So. What has happened lately? We are actually having a whole new year. 2020. I started the year a little worse than I thought I would. Sometimes life really gets in the way of one and it is only to realize that it will always do, when you least expect it. I picked up myself bit by bit and two months later I felt much better. You probably haven’t noticed anything in my social media & it’s probably just because I’m pretty good at hiding my feelings outwards. I have always been and probably will always be. I want to focus on the positive and not the negative in my social channels. We all are already sucked in with other negativity daily.

BUT WHAT HAS HAPPENED MORE?

På senare tid har jag umgåtts mycket med familj, träffat vänner, tränat en hel del och jobbat väldigt mycket. Ni vet det vanliga. 
Besökte Göteborg för en tjejhelg (snacka om helg hörrni!). Föll extra mycket för Göteborg.
Jag råkade även färga mitt hår blått i januari. Blev bara lagom trött på min ombre/sombre/bayalage och experimenterade hemma själv. Testade på Lami Brows för första gången också och jag älskar det!

Höll på att glömma! Det har blivit ett och annat glas vin, ni vet den vinälskare man är. Målet är dessutom att 2020 är året jag ska bli lite mer bra på viner och alla dess sorter. Så om ni rekommenderar en bra utbildning inom detta så tar jag tacksamt emot alla förslag!

Recently, I have spent a lot of time with family, friends, training a lot and working way too much. You know the usual.
Visited Gothenburg for a girls weekend (talk about the weekend we had!). Fell extra for Gothenburg.
I also accidentally died my hair blue in January. Just got tired of my ombre / sombre / bayalage and experimented at home by myself.
I tried on Lami Brows for the first time too and I love it!

I almost forgot! There has been occasional glass of wine or two, you know the wine lover that I am. One of the goals for 2020 is to get a little better on wines and all its varieties. So if you recommend a good wine tasting in this, I will be grateful for all the suggestions!

TRIPS

Jag och mamma bokade även en Polen resa i slutet av mars. Shit vad jag längtar!
En annan resa jag bokat in är till Ibiza med min fina vän Sara. Alltså hur kul?! Har alltid velat åka dit och nu bannemig åker jag! Man lever bara en gång, eller hur? (Jag vet klyschigt men så sant!)

Mum and I also booked a Poland trip at the end of March. I can’t wait for that!
Another trip I booked is to Ibiza with my lovely friend Sara. How fun?! Always wanted to go there and now it’s time! You only live once, right?

BUT NOW THEN?

Ja vad händer just nu? Just nu jobbar jag väldigt mycket och samtidigt längtar jag till våren. Jag kollar även mycket reality serier: Big Brother, Paradise Hotel, The Bachelor (amerikanska).
Tränar 4-5 gånger i veckan där 3 utav passen är fokus rumpa. Yes, året 2020 är även året där min bakdel kommer se som bäst ut.
Har beställt hem mat för hela veckan från HelloFresh i 3 veckor nu och jag älskar det! Så mycket grönt jag får i mig per dag händer typ aldrig. Sugna på att prova? Använd denna länk (klick!) för att få 350kr rabatt på er första matkasse!
Jag försöker även läsa en till två sidor av två poesi böcker jag köpt. Dem hjälper mig rätt mycket just nu. 

What is happening right now? Right now I work a lot and at the same time I am longing for spring. I also watch a lot of reality series: Big Brother, Paradise Hotel, The Bachelor (American edition).
Exercises 4-5 times a week where 3 of the workouts are the main focus on glutes. Yes, the year 2020 is also the year where my booty will look it’s best.
I have ordered home food for the whole week from HelloFresh for 3 weeks now and I love it! So much greens that I am eating nowadays never happens. Want to try it out? Use this link (link!) to get a 350 SEK discount on your first food bag!
I also try to read one to two pages of two poetry books that I bought last month. They help me a lot right now.

WHAT HAPPENS LATER?

Planer framåt? Som jag nämnde tidigare så ska jag till Polen i slutet av månaden. Alltid lika kul. Jag kommer fortsätta att fokusera på min träning som jag gjort under januari och februari.
Våren har jag inte alls lika mycket planer som jag har för sommaren. I sommar gifter min bror sig, jag ska till Spanien i en vecka och jag ska äntligen på Way out West!
Jag kommer därmed ta våren som den kommer. Lite weekend getaways här i Sverige kanske? Tips på mysiga ställen att besöka?

Nu har ni fått en inblick i vad som hänt, vad som händer och vad som komma skall. Hoppas ni kommer fortsätta att läsa min lilla blogg (för den är inte stor!). Kom gärna med tips och förslag på vad ni skulle vilja läsa om så ska jag göra mitt bästa för att leverera.

Plans ahead? As I mentioned earlier, I’m going to Poland at the end of the month. I will continue to focus on my training that I did in January and February.
In the spring I do not have as many plans as I have for the summer. This summer my brother is getting married, I’m going to Spain for a week and I’m finally attending the festival Way out West here in Sweden!
I will take the spring as it comes. A little weekend getaways here in Sweden maybe? Hit me with your cozy places to visit!

Now you have an insight into what has happened, what is happening and what is to come. Hope you will continue to read my little blog. Feel free to come up with tips and suggestions on what you would like to read about and I’ll do my best to deliver.

Latest blogpost – Christmas dinner in Warsaw

CLICK HERE!
Follow:
Share: