SUNDAYS AT HOOKS HERRGÅRD SPA

SUNDAYS AT HOOKS HERRGÅRD SPA

Sundays at the SPA. Who wouldn’t want to end their week with some ME-time?

SUNDAYS AT HOOKS HERRGÅRD SPA

Det är tisdag idag, men jag vill så gärna dela med mig av min söndag. Vi (mamma, jag och svägerskan) överraskade min syster med en SPA dag i födelsedagspresent. En nybliven mamma behöver lite extra omsorg. Vi bestämde oss för att besöka Hooks Herrgård som vi alla velat besöka så länge nu! Vi bokade SPA mellan 09:00-14:00 och avslutade dagen med en lunch buffé som var magisk! Vi salt-ångbastade, badade i varma källor, tog ett fotbad och yogade i bastun i 45min. Så trevligt. Vi drack goda smoothies och drack ett glas bubbel. 

It’s Tuesday today, but I’d like to share my Sunday with you. We (mom, myself and sister-in-law) surprised my sister with a SPA birthday gift.  A newly made mom needs a little bit extra care.  We decided to visit Hooks Manor which we all wanted to visit for so long now! We booked the SPA between 09: 00-14: 00 and ended the day with a lunch buffet which was magical!  We salt-steamed, bathed in hot springs, took a foot bath and had some yoga in the sauna for 45min. How nice. We drank delicious smoothies and had a glass of prosecco.

SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA

IT WAS ALMOST PERFECT

Rent generellt hade jag förväntat mig lite mer från detta SPA. Jag hade önskat en infravärme bastu & jacuzzi samt lite mer snacks som ingick. Det fick gärna vara lite mindre folk också, för emellanåt kändes det som om det var på tok för mycket folk. Det kändes extra mycket i omklädningsrummet. Sen hade jag varit mer än nöjd! 
Har ni besökt detta SPA någon gång? Vad tyckte ni?

In general, I was expecting a little bit more from this SPA.  I would like an infrared sauna & jacuzzi inside as well as some more snacks included.  It would have been nice if it wasn’t that much people as well, because sometimes it felt like it was too many people.  It felt extra much in the dressing room. Then I would have been more than happy!
Have you ever visited this SPA?  What did you think about it?

SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA
SUNDAYS SPA
Follow:
Share: