OUTFIT LOOK | MONKI

OUTFIT LOOK MONKI

You have to check out this outfit look from Monki. It’s an perfect outfit for your casual Fridays at work. More details of this look in this post.

OUTFIT LOOK | MONKI

(This post is in collaboration with Monki)

Den här teddy björn trenden håller i sig i år igen. Att äga en sådan jacka är verkligen ett stort plus för din garderob. Den passar att ha på sig till jobbet, till vardags, till sportkläder och till finare kläder. En allt i allo jacka verkligen!

This teddy bear trend is still on trend this year again. Owning such a jacket is really a big plus for your wardrobe. It is suitable for wearing to work, to everyday outfit, with sportswear and more finer clothes. An all in one jacket really!

OUTFIT LOOK MONKI
OUTFIT LOOK MONKI
OUTFIT LOOK MONKI

Jag älskar kombinationen skjorta under kofta. Att bära koftor till kontoret enbart är inget jag skulle göra men med en skjorta under kan jag kombinera mina favoriter. Så himla snyggt! Vad tycker ni?

I love the combination shirt under a cardigan. Wearing cardigans to the office alone is nothing I would do but with a shirt underneath I can combine my two favorites. Love this look! What do you think?

OUTFIT LOOK MONKI
OUTFIT LOOK MONKI
Follow:
Share: