AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT

AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT

We finally have a new photoshoot of us two together, an autumn couple session. Check out this beautiful session in this blogpost.

AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT

Vi hade riktigt med tur förra helgen, när det kommer till vädret. Mulet men uppehåll, till skillnad från denna helgen där det öser ned regn och alla bladen har ramlat ned från träden. Sådär grått och tråkigt ni vet?
Jag älskar att fotas med M då han är så himla lätt att fotas med, han vet verkligen vad han gör. Sedan känner jag mig riktigt bekväm med honom och allt flyter på så himla bra. Efter 1h var vi klara.
Fotografen Marie Johansson, som dessutom är min arbetskollega, är otroligt duktig och kolla bara in hennes arbete! Jag är evigt tacksam för bilderna då detta är bilder som jag och M kommer titta tillbaka till när vi blir äldre.
Bilder för livet.

We were really lucky last weekend, when it comes to the weather. Cloudy but no rain, unlike this weekend where it is pouring rain and all the leaves have fallen from the trees. How gray and boring?
I love to be photographed with M as he is so easy to take photos with, he really knows what he is doing. I also feel really comfortable with him and everything flows on so well. After 1h we were done.
Photographer Marie Johansson, who is also my work colleague, is incredibly talented and just check out her work! I am eternally grateful for the pictures as these are pictures that me and M will look back on as we get older.
Pictures for life.

CLASSIC AUTUMN OUTFIT
AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT
AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT
AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT
CLASSIC AUTUMN OUTFIT
AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT
AUTUMN COUPLE PHOTOSHOOT
Follow:
Share: