TOTAL BLACK OUTFIT LOOK

TOTAL BLACK OUTFIT LOOK

Those who know me know that I love a total black outfit look. Check out this look more in details in this blogpost.

TOTAL BLACK OUTFIT LOOK

(This post is in collaboration with Dr Denim)

Äntligen får jag bära svart igen! Vaddå tänker ni, men saken är den att det är sällan ni ser mig i svart under våren och sommaren. Istället är det mycket beige, brunt och vitt. Ni som känner mig vet också att jag älskar att bära svart. Visste ni om att bära svarta kläder utstrålar någon form av POWER & självsäkerhet? Där har ni svaret varför jag älskar svart lite mer! Hur förhåller ni er till färgen svart?

Finally I can wear black again! What do you mean, you probably think. But the thing is that it is rare that you see me in black during spring and summer. Instead, I am wearing a lot of beige, brown and white. Those who know me also know that I love to wear black. Did you know that wearing black clothes exudes some form of POWER & self-assurance? There you have the answer why I love black a little bit more!
Do you like to wear the color black?

TOTAL BLACK OUTFIT LOOK
TOTAL BLACK OUTFIT LOOK
TOTAL BLACK OUTFIT LOOK
TOTAL BLACK OUTFIT LOOK
TOTAL BLACK OUTFIT LOOK

Find more of my styles and looks HERE

Follow:
Share: