GOTHENBURG FOR ONE DAY

GOTHENBURG FOR ONE DAY

We went to Gothenburg for one day & you can read all about it in this blogpost.

GOTHENBURG FOR ONE DAY

Igår morse åkte jag och mamma till Göteborg över dagen. Som jag skrivit tidigare så var anledningen till vår lilla tripp för att rösta i det polska riksdagsvalet. Det fanns tre vallokaler i hela Sverige, en i Göteborg och två i Stockholm. Vi blev riktigt förvånade över hur mycket folk som hade samlats för att lämna sin röst.

Yesterday morning my mother and I went to Gothenburg during the day. As I wrote earlier, the reason for our little trip was to vote in the Polish parliamentary elections. There were three polling stations in Sweden, one in Gothenburg and two in Stockholm. We were really surprised that so many people had gathered to vote.

GOTHENBURG FOR ONE DAY

Me & mom in the line

GOTHENBURG FOR ONE DAY

Jag har gjort min medborgarplikt och jag är väldigt glad för det.

I did my duty as a Polish citizen & I am so happy about it.

GOTHENBURG FOR ONE DAY

BRUNCH AT RITZ

Efter att vi röstat så tog vi oss in till stan för att bruncha på Ritz. Fick tips av min vän Sara om att de har bra mat. Älskar att bruncha!

After we voted we went to the city center to have some brunch at Ritz. Got tips from my friend Sara that they have really good food. Love brunchin’!

GOTHENBURG FOR ONE DAY
GOTHENBURG FOR ONE DAY
GOTHENBURG FOR ONE DAY
GOTHENBURG FOR ONE DAY

Gillade verkligen inredning på Ritz, så himla flott och snyggt!

Really liked the interior at Ritz, so nice!

GOTHENBURG FOR ONE DAY
GOTHENBURG FOR ONE DAY

Efter brunchen tog vi en liten promenad och hamnade på Zara home. Där fyndade jag en ursnygg vas! Ni får se den i kommande inlägg alternativt på Instagram. Mamma fick även agera fotograf och jag passade på att ta lite bilder på henne också.

After the brunch we took a walk and ended up at Zara home. There I found a gorgeous vase! You will see it in an upcoming post or on Instagram. Mom also got to act as a photographer and I took the opportunity to take some pictures of her as well.

GOTHENBURG FOR ONE DAY
GOTHENBURG FOR ONE DAY

Finaste mamma! Tack för en urmysig dag med dig!

My sweet mom! Thank you for an amazing day with you!

GOTHENBURG FOR ONE DAY
Follow:
Share: