WEEKEND | GYM, GOTHENBURG & QUALITY TIME

WEEKEND | GYM, GOTHENBURG & QUALITY TIME

Read all about my weekend plans. I am focusing a little bit extra on myself & you can read more about why in this blogpost.

WEEKEND – GYM & QUALITY TIME

Helgen är äntligen här. Som jag längtat efter den. De senaste tre veckorna har varit väldigt intensiva, likväl vardagar som helgerna. Denna helgen lutar dock åt att bli mer lugnare än de senaste. Vilket är väldigt skönt! Jag startade helgen med ett GALET kettlebell pass och jag är helt mör i kroppen nu efteråt. Väldigt bra start på helgen!
Imorgon lördag ska jag köra M till Nässjös tågstation då han skall till Warszawa i en vecka. Sedan har jag hela lördagen för mig själv och jag planerar bara att ta det lugnt. Blir nog ett träningspassStairmastern på gymmet, var ett tag sedan jag körde den.

The weekend is finally here. I have longed for it. The past three weeks have been very intense, the weekdays as well as the weekends. This weekend, however, is leaning towards being calmer than the last ones. Which is very nice! I started the weekend with a heavy and sweaty kettlebell workout. I am so tired in my body and this is surely the best way to start a weekend!
Tomorrow on Saturday I will drive M to Nässjö train station because he is leaving for Warsaw for a week. Then I have the whole Saturday for myself and I just plan to take it easy. There will probably be a workout at the Stairmaster at the gym, been a while since I ran it.

WEEKEND | GYM, GOTHENBURG & QUALITY TIME

WEEKEND – SUNDAY

På söndag ska jag och mamma till Göteborg över dagen för att gå och rösta i polska riksdagsvalet på konsulatet. Otroligt viktigt val i år och jag hoppas att alla som KAN rösta går och röstar! Det är en medborgarplikt och något som vi skall vara tacksamma över. Det är inte varje land som ger folket möjligheten att påverka. Ta till vara på detta!
Framförallt, kom inte i efterhand och klaga över något som du haft möjlighet att påverka. Det är nog det värsta jag vet.
Nu ska jag fortsätta att avnjuta mitt vin. Trevlig kväll och helg på er!

On Sunday, my mother and I will go to Gothenburg during the day to vote in the Polish parliamentary elections at the consulate. Incredibly important election this year and I hope that everyone who CAN vote goes and votes! It is a citizen’s duty and something we should be grateful for. It is not every country that gives people the opportunity to influence. Use this opportunity!
Above all, do not come afterwards and complain about something that you had the opportunity to influence on. That’s probably the worst thing I know.
OK, time to continue enjoy my glass of wine. Wish you all a wonderful evening and weekend!

WEEKEND | GYM, GOTHENBURG & QUALITY TIME
Follow:
Share: