BIRTHDAY WEEKEND

My birthday weekend came & birthday weekend went. Read & see all of it in this blogpost.

BIRTHDAY WEEKEND

Minns ni när jag skrev om att mitt år som 30 ska jag leva till max!. Gjorde jag det? Självklart! Jag älskar livet och jag njuter alltid till max! Finns inget annat och jag kommer alltid leva så. Vi har ju trots allt bara ett liv, hur klyschigt det än låter.
Hur firade jag in mitt trettioförsta år? Kom hem i fredags efter jobbet och blev ganska så snabbt bortrövad av min syster, mamma och svägerska. Hur kul!? Älskar överraskningar!

Do you remember when I wrote that my year as 30 I will live to the max!. Did I do that? Obviously! I love life and I always enjoy it to the max! There is nothing else and I will always live that way. After all, we only have one life, how cliche it may sound.
How did I celebrate my thirtieth year? Came home last Friday after work and was pretty quickly kidnaped by my sister, mom and sister-in-law. How fun !? Love surprises!

BIRTHDAY WEEKEND

De tog mig till ett skogs SPA inte långt ifrån där vi bor! Ett himla vackert ställe mitt ute i ingenstans.

They took me to a forest SPA not far from where we live! A beautiful place in the middle of nowhere.

BIRTHDAY WEEKEND

Vi hade hela stället för oss själva och hade hur mysigt som helst!

We had the whole place to ourselves & we had such a nice time together!

BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND

Fotbad, bastu, ansiktsmasker, bubbelbad & örtbad stod på schemat.

Foot bath, sauna, face masks, jacuzzis & herb bath were on the schedule.

BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND

Vi hade en riktig tjej kväll där vi drack prosecco och åt fantastiskt goda avocado mackor! Bästa stället, när man får gå runt med ett glas prosecco på ett SPA. LYX! Tack min fina familj för detta och tack Caroline & Martin (bror) för att ni tog extra hand om mig.

We had a real girls night where we drank prosecco and ate amazingly good avocado sandwiches! The best place to go around with a glass of prosecco at a SPA. LUXURY! Thank you to my lovely family for this and thank you Caroline & Martin (brother) for taking extra care of me.

BIRTHDAY WEEKEND

SATURDAY

På lördagen var det dags att fira min födelsedag med resten av familjen. Vi bjöd dem hem till oss och vi bjöd på lyx tacos och till efterrätt massa god glass och godis. Precis som jag gillar det! Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag ville att min brorson skulle få njuta lite extra. Hehe.

On Saturday, it was time to celebrate my birthday with the rest of the family. We invited them home to us and we served tacos and for dessert lots of good ice cream and sweets. Just as I like it! Of course I did it a little bit for my nephew as well. Hehe.

BIRTHDAY WEEKEND

Jag älskar dekorationer och går gärna loss och spexar till det lite extra när vi fyller år. När kommer jag tröttna?!
All dekoration kommer ifrån Partykungen och ni hittar det här (adlink)! Använder ni min rabattkod får ni dessutom 10% rabatt på hela ert köp -> MARTINA10

I love decorations and I like to go crazy on it a little bit extra when we celebrate birthdays. When will I get tired?!
All decoration comes from Partykungen and you will find it here (adlink)! If you use my discount code you will also receive a 10% discount on your entire purchase -> MARTINA10

BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND

Självklart skulle min brorson få en egen ballong också!

Of course my nephew had to have his own balloon as well!

BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND

Lite bilder på min älskade familj! Inte alla gillar att bli fotade men fick med mig nästan alla. Hehe.

Some pictures of my lovely family! Not all like to be photographed but I got almost everyone. Hehe.

BIRTHDAY WEEKEND
BIRTHDAY WEEKEND

Jag vill också passa på att tacka var och en av er för alla gratulationer jag fått på min födelsedag. Ni är många fina stjälar där ute som tar er tid att gratulera och det värmer mitt hjärta massor. Massor. Puss på er!

I also want to take this opportunity to thank each and every one of you for all the congratulations I received on my birthday. You are a lot of nice souls out there that take your time to congratulate me and it warms my heart a lot. A lot. Big kiss to you!

BIRTHDAY WEEKEND
Follow:
Share: