MY EASY WORKOUT ROUTINE

MY EASY WORKOUT ROUTINE

You all know that I love to workout & love to stick to my easy routines. I thought that I will share with you my latest workout routine.

MY EASY WORKOUT ROUTINE

(This post contains adlinks)

Det var ett tag sen jag skrev om min träning och hur den ser ut, vad jag gör osv. Vet att det är många av er som är intresserade av detta och jag hoppas mitt inlägg kan inspirera er på ett eller annat sätt.
Jag har de senaste 4 veckorna kommit ifrån att bara träna styrketräning. Jag har adderat kondition och funktionell träning till min rutin, vilket bidrar med variation i min träning. Det gör att jag inte tröttar och tycker det riktigt kul att träna!
Min träningsrutin idag består av 4 pass i veckan. Jag vet, det låter mycket & jobbigt men det är det inte.
Såhär ser mitt schema ut:

It’s been a while since I wrote about my training and what it looks like, what I do, etc. Know that many of you are interested in this and I hope my post can inspire you in some way.
For the past 4 weeks I have minimized exercising strength training. I have added cardio and functional training to my routine, which contributes to variation in my workouts. It makes me less bored out and I really enjoy working out!
My workout routine today consists of 4 workouts a week. I know, it sounds a lot & hard but it’s not.
Here’s how my schedule looks like:

MY WORKOUT ROUTINE

MY EASY WORKOUT ROUTINE

Såhär ser min träningsvecka ut just nu. Ibland byter jag ut ett par övningar till något annat men för det mesta kör jag denna rutin. Torsdagens pass, cardio, kan hamna under helgen istället. Livet kan faktiskt komma emellan ibland. Denna veckan har jag till exempel inte hunnit med cardio, efter frukosten idag beger jag mig därför till gymmet för lite cardio.
Mitt allra bästa tips är att ha en plan under veckan. Vilken typ av träning vill du få in? Vilka dagar passar dig bäst? Försök håll dig till planen och kom ihåg, kan du inte köra ett benpass på måndag så kanske du kan på fredag, lördag eller söndag.
Jag hoppas jag kunnat inspirera lite idag när det kommer till din träning. Berätta, hur ser den ut idag?

This is how my training week looks like right now. Sometimes I change a couple of exercises to something else but for the most part I stick to this routine. Thursday’s workout, cardio, may end up over the weekend instead. Life can actually come in between sometimes. This week, for example, I have not done cardio, after breakfast today I’m therefor heading to the gym for a little cardio.
My very best tip is to have a plan during the week. What kind of training do you want to get into? Which days are best for you? Try to stick to the plan and remember, if you can’t do a leg workout on Monday maybe you can do it on Friday, Saturday or Sunday.
I hope I was able to inspire a little today when it comes to your training. Tell me, how does it look like for you today?

MY EASY WORKOUT ROUTINE
Follow:
Share: