Inspiration: Striped Outfit

Inspiration: Striped Outfit

Today I wanted to share some inspiration of an striped outfit. It’s the perfect set for your summer getaways.

Inspiration: Striped outfit

(This post contains adlinks)

Då jag tillhör gruppen ”nätta kvinnor” tänker jag alltid på val när det kommer till mina plagg. Först och främst måste jag gilla plagget, därefter måste den passa. Jag är till exempel inget fan av 3 kvarts långa klänningar eller höga boots. Varför? Det får mig helt enkelt att se kortare ut än vad jag egentligen är. Enbart därför. Antingen skall det vara kort kort eller maxi långt om jag själv får välja. Nedan tänkte jag tipsa er om en enkel outfit som passar sommarens alla tillfällen, nåväl nästan i alla fall.

Since I belong to the “petite women” group, I always think of choices when it comes to my garments. First of all, I have to like the garment, then it has to fit. For example, I am not a fan of 3 quarter long dresses or high boots. Why? It simply makes me look shorter than I actually am. For that reason only. Either it has to be mini or maxi long. Below you can find a simple outfit that suits all the summer’s occasions, well almost all.

Inspiration: Striped Outfit
Inspiration: Striped Outfit

Simple, striped & perfect outfit

Jag älskar set i alla dess former. Det kan vara allt från tränings set till nedan, kavaj & shorts. Som ni kunnat läsa tidigare i min blogg så strävar jag för det mesta att alltid köpa i bra kvalité. Ibland hittar jag plagg som jag faller pladask för och dem består av skitmaterial. Då får det bli så. Men 90% av fallen köper jag hållbara plagg som räcker i flera år framåt. Det är ett utav mina sätt att värna om miljön.
Nedan outfit består av linne och ni hittar det på HM. Eftersom ni hittar det på HM så är det även prisvärt. Vad tycker ni? Gillar ni att bära set?

I love sets in all forms. It can be anything from training sets to below, jacket & shorts. As you could read earlier on my blog, I mostly strive to always buy in good quality. Sometimes I find garments that I fall for and they consist of crap material. Then it has to be so. But 90% of the cases I buy durable garments that last for several years to come. It is one of my ways of protecting the environment.
Below outfit consists of linen and you will find it at HM. Since you can find it at HM, it is also affordable. What do you think? Do you like to wear sets?

Inspiration: Striped Outfit
Inspiration: Striped Outfit
Inspiration: Striped Outfit
Inspiration: Striped Outfit

Curious about my previous outfits & styles? Check them all here!

Follow:
Share: