FRIENDS – WINE – STOCKHOLM

FRIENDS - WINE - STOCKHOLM

The title says it all. My weekend in Stockholm with my friends in pictures in this blogpost.

FRIENDS – WINE – STOCKHOLM

I torsdags morse tog jag tåget upp till Stockholm. SJ hade grymt erbjudande av första klass biljetter så passade på att unna mig lite mer lyx i vardagen. 11.30 var jag framme i Stockholm och mötte upp min kära vän Sara. Vi dumpade mina väskor hemma hos henne i Vasastan och promenerade in till Stureplan där vi tog en vinlunch. Tortillas med högrev och två glas rosé fick det bli.

Thursday morning I took the train up to Stockholm. SJ had a great offer of first class tickets so took the opportunity to treat myself a little bit more with some luxury. 11.30 I arrived in Stockholm & met my dear friend Sara. We dumped my bags at her home in Vasastan and walked in to Stureplan where we had a wine lunch. Tortillas and two glasses of rosé.

FRIENDS - WINE - STOCKHOLM
FRIENDS - WINE - STOCKHOLM
FRIENDS - WINE - STOCKHOLM

På kvällen mötte min BFF, Sandra, upp oss och vi tog ett par glas vin på Saras innegård för att senare bege sig mot Babette på Roslagsgatan 6 för att inta en pizza & en kall ljus öl. Mums!

In the evening, my BFF, Sandra, met us and we took a couple of glasses of wine at Sara’s backyard to later head towards Babette on Roslagsgatan 6 to have a pizza & a cold light beer. Yum!

FRIENDS - WINE - STOCKHOLM

FRIDAY – STOCKHOLM

Fredagen startade jag med att besöka Nordic Hair Clinic för tredje och sista gången. Det var dags för min tredje PRP och jag var så redo! Läs mer om denna behandling och varför jag gör den HÄR. Sara hängde givetvis med mig igen för att hålla mig sällskap.
Live händelser från denna behandling kan ni se på min Instagram under highlights “Collabs“.

I started my Friday by visiting Nordic Hair Clinic for the third and last time. It was time for my third PRP and I was so ready! Read more about this treatment and why I did it HERE. Of course, Sara kept me company again.
Live stories from this treatment you can see on my Instagram under the highlights “Collabs“.

FRIENDS - WINE - STOCKHOLM

Efter behandlingen var det dags för lite park-häng och jag passade på göra lite gratis reklam för COOL GRAPE. Haha!

After the treatment it was time for a little hang in the park and I took the opportunity to do some free advertising for COOL GRAPE. Haha!

Fredag kväll och det var dags för en klassisk utgång. Vi beställde hem sushi från Foodora och drack prosecco återigen på Saras innegård. Sjukt mysigt. Därefter blev det F12 för hela slanten. Kvällens outfit ser ni nedan.
Tack till mina fina vänner för en fantastisk helg och framförallt till våra peppande & motiverande samtal.

Friday night and it was time for a classic night out. We ordered home sushi from Foodora and once again drank prosecco at Sara’s backyard. So cozy. Then it was time for my favorite F12. The evening’s outfit you see below.
Thanks to my lovely friends for a fantastic weekend and especially to our peeping & motivational talks.

FRIENDS - WINE - STOCKHOLM
FRIENDS - WINE - STOCKHOLM
Follow:
Share: