MIDSUMMER 2019 | SMÅLAND

midsummer outfit

A very late midsummer blogpost but as they say, better late than never, right?

MIDSUMMER 2019 IN SMÅLAND

(This post contains adlinks)

Det här kommer bli en mer outfit inlägg, då jag hade på tok för roligt och glömde bort min kamera helt. Därmed är det viktigt för er att följa mina Insta-stories för där kommer det upp betydligt mer händelser bakom kulisserna. Haha. Se så, ni hittar jag på Instagram HÄR (klick).
Först och främst, låt oss ta en titt på min fina krans som jag kämpade med i 1,5h. Herregud, nästa år gör jag den dagen innan lätt!
Vad tycker ni? Lyckades jag få till en fin krans?

This will be more of an outfit post, since I was having too much fun and forgot about my camera completely. This makes it EXTREMLY important for you to follow my Insta stories because there will be much more footage over there. Haha. So, you can find me on Instagram HERE (click).
First of all, let’s take a look at my beautiful flower crown that I struggled with for 1.5h. My God, next year I will do that the day before!
What do you think? Did I succeed with my flower crown?

Ps.
Alla outfit detaljer finner ni
lite längre ned i inlägget

(Ps. Want all the outfit details? Scroll down)
midsummer outfit

OUR DAY

Vi började dagen med lite sill lunch hos min bror och hans fästmö (gift er NU så jag kan säga FRU!) . Därefter gick vi till hembygdsparken för att titta på dansen runt midsommar stången. Vi drack kaffe och njöt av värmen. Vilket väder vi hade!
Vi åkte sedan till min mor och far och firade lite midsommar med dem innan vi begav oss till min bror igen för grillning och kubb. Alltså snälla nån, vem älskar INTE att spela kubb?! Så sjukt roligt!

We started the day with some herring lunch at my brother and his fiancee (get married NOW so I can say MRS!). Then we went to the park to watch the dance around the midsummer pole. We drank coffee and enjoyed the heat. What a weather we had!
We then went to my mother and father and celebrated midsummer with them before we went back to my brother again for barbecue and playing games, kubb it’s called.
Please somebody, who DOESN’T love to play a kubb?! So much fun!

midsummer outfit

MORE OF MY MIDSUMMER OUTFIT

Nedan finner ni alla detaljer om min midsommar outfit. Fick så många frågor om min klänning i min Instagram inbox. Tänkte även dela med mig av detta här i bloggen också.
Men innan jag gör det, så hoppas jag verkligen att er midsommar var lika härlig som min och att ni är redo för sommaren och alla dess fantastiska äventyr! För nu minsann, nu är den på riktigt här!
Det tycker jag att vi skålar för!

Below you will find all the details of my midsummer outfit. Got so many questions about my dress in my Instagram inbox. Therefore I thought about sharing this here as well.
But before I do, I really hope that your midsummer was as lovely as mine and that you are ready for the summer and its all amazing adventures! Because it’s finally here to stay! Let’s cheer for that!

midsummer outfit
midsummer outfit
midsummer outfit

Mina ringar kommer från Safira.com och med min rabattkod: SAF67407
erhåller ni -20% rabatt på ALLT som faller er i smaken på deras hemsida (klick)

My rings are from Safira.com & with my discount code: SAF67407 you get -20% off your entire purchase on their webpage (klick)
midsummer outfit
midsummer outfit
midsummer outfit
Follow:
Share: