WEEKEND PLANS

WEEKEND PLANS

What’s on my to-do list this weekend? I am also sharing some new pictures that we took on Crete last month.

WEEKEND PLANS

Min helg startar alltid på fredag eftermiddag. Den här fredagen skiljer sig åt från tidigare fredagar. Jag har jobbat hemifrån både torsdag och fredag då jag åkt på en förkylning. I skrivandes stund känner jag mig mycket bättre, mindre rinn snuva och har även återfått min smak igen.
Därav, en väldigt lugn helg framför mig.

My weekend always starts on Friday afternoon. This Friday is different from previous Fridays. I have worked from home both Thursday and Friday since I caught a cold. At the time of writing this blogpost, I feel much better, less runny nose and have also regained my taste again.
Hence, a very quiet weekend ahead of me.

WEEKEND PLANS

Jag har precis packat ned bikinin och solskyddsfaktorn och tänkte cykla upp till mina föräldrar för att lägga mig på terassen och lappa lite sol. Det är 24 grader i Sverige idag och solen skiner. Behöver ladda med ytterligare vitamin D känner jag. Resten utav dagen blir lugn och inget särskilt inplanerat.

I have just packed my bikini and the sun protection factor and intended to ride up to my parents to place myself on the terrace and catch some sun. It is 24 degrees in Sweden today and the sun is shining. I need to load with additional vitamin D. The rest of the day remains calm and nothing special is planned.

WEEKEND PLANS

SATURDAY

Imorgon bitti har jag bokat en tvättid vid 07-11. Tänkte vara en duktig fru och få det gjort innan M kommer hem på söndag från Warszawa.
Hörrni, det ska vara toppen väder imorgon med så kommer definitivt spendera hela dagen utomhus. Det är det enda jag gör när vädret tillåter.
Kvällen? Preppa matlådor för kommande vecka och sen blir det lite soffhäng och YouTube. Är ni lika galna i YouTube som jag? Kan sitta i timmar och titta på olika vloggar och musik videos. Haha!

Glöm inte att se min senaste video från vår resa HÄR

Tomorrow I have booked a laundry time at 07-11. Thought to be a good wife and get it done before M comes home on Sunday from Warsaw.
Guys, the weather is great tomorrow as well so will definitely spend all my day outdoors. That’s the only thing I do when the weather permits.
The evening? Prepare lunch boxes for the coming week and then probably some sofa hang and YouTube. Are you as crazy in YouTube as I am? I can sit for hours and watch different blogs and music videos. Haha!

Don’t forget to watch my latest video från our trip HERE

SUNDAY

Älsklingen kommer hem igen från Warszawa. Vid 17:00 ska vi iväg och fira min svåger som fyller år och då hoppas jag innerligt att min förkylning lagt sig så att jag kan gosa med mina syskonbarn!
Vad är era planer för helgen? Ska ni hitta på något skoj?

My love comes home from Warsaw. At 17:00 we are going to celebrate my brother-in-law birthday, and by then I sincerely hope that my cold has settled so that I can cuddle with my siblings! God, I love them so much!
What are your plans for the weekend? Are you going to do something fun?

Like my case?
Use my -20% discount code below:

ID20-IM603

SHOP HERE! (adlink)
WEEKEND PLANS
Follow:
Share: