MAKEUP | ANNABELLE MINERALS

MAKEUP | ANNABELLE MINERALS

I have never been a fan of mineral makeup before, but after trying this brand I am SOLD! Read more about why in this blogpost.

ANNABELLE MINERALS

This post is in collaboration with Annabelle Minerals

Det har nu gått nästan en vecka sedan jag fick hem mina allra första produkter från Annabelle Minerals. Detta märke är ett super-hajpat märke i Polen som nu lanserats här i Sverige. Så roligt tycker jag! Extra roligt att just jag får testa på dessa produkter dessutom.
Produkterna är helt naturliga och består enbart av rena mineraler. De innehåller inga parabener, silikoner, konserveringsmedel, parfym eller mineraloljor. Annabelle Minerals är allergivänliga, veganska & testas aldrig på djur. Sminket passar givetvis alla hudtyper!

It has now gone almost a week since I got home my very first products from Annabelle Minerals. This brand is a super hyped brand in Poland that has now launched here in Sweden. So cool! Extra fun that I am able to try these products in addition.
The products are completely natural and consist solely of pure minerals. They contain no parabens, silicones, preservatives, perfumes or mineral oils. Annabelle Minerals are hypoallergenic, vegan & never tested on animals. Of course, the make-up fits all skin types!

MAKEUP | ANNABELLE MINERALS
MAKEUP | ANNABELLE MINERALS

HOW ARE MAKEUP ANNABELLE MINERALS WORKING ON MY SKIN?

Foundationen lägger sig riktigt fint på min hy och smälter in väldigt naturligt. Foundationen är väldigt lätt men samtidigt också täckande. Älskar den kombon! Det täpper givetvis inte igen mina porer. Med en foundation borste som man kan köpa på hemsidan så appliceras foundationen lättast.
Tillsammans med concealer, rouge & highlighter får du en komplett look bas och du är redo för en hel dag.
För mig fungerar produkterna utmärkt UTAN puder vilket jag ÄLSKAR!

The foundation really fits nicely on my skin and melts in very naturally. The foundation is very light but at the same time also covering. Love that combo! Of course, it doesn’t clog my pores. With a foundation brush that you can buy on the website, the foundation is applied very easy.
Together with concealer, rouge & highlighter you get a complete base and you are ready for a full day.
For me, the products work excellently good WITHOUT powder which I LOVE!

MAKEUP | ANNABELLE MINERALS
MAKEUP | ANNABELLE MINERALS

På nedan bild kan ni se mig med produkterna på utan primer, puder eller fixing spray.
Vad tycker ni om resultatet? Har ni provat detta märke ännu?

On the picture below you can see me with the products on without primer, powder or fixing spray.
What do you think about the final result? Have you tried this brand before?

mrsgrono.com
Follow:
Share: