LINEN JACKET & LEVIS

LINEN JACKET & LEVIS

Linen jacket & Levis jeans. I am giving you my best tip for a spring outfit! It’s so easy and surely everyone has these items in their wardrobes.

LINEN JACKET & LEVIS

(This post contains adlinks)

Är ni som jag “simpel before too much” ? Att experimentera och styla en outfit för mycket är inte min grej. Jag är nog för lat när det kommer till sådant. En topp, ett par jeans och en kavaj. Done! Okej lite accessoarer till såklart, vad tycker ni om min transparenta clutch? Minns tyvärr inte märket då jag köpte den från USA för 6 år sedan. Det finns dock massvis av transparenta väskor att välja mellan och nedan hittar ett annat exempel.

Are you like me “simple before too much”? Experimenting and styling an outfit too much is not my thing. I’m probably too lazy when it comes to that. A top, a pair of jeans and a jacket. Done! Okay some accessories of course, what do you think of my transparent clutch? Unfortunately, I don’t remember the brand since I bought it from the United States 6 years ago. However, there are plenty of transparent bags to choose from and below you will find a similar one.

LINEN JACKET & LEVIS
LINEN JACKET & LEVIS

I ett tidigare inlägg kan ni se denna kavaj med ett par sjukt snygga vida byxor till. Tillsammans är detta en riktigt cool kostym. Ovan kavaj kommer från Massimo Dutti och finns tyvärr inte kvar i sortimentet.

In a previous post you can find this jacket with a pair of nice wide trousers. Together it’s a really cool suit. Above jacket comes from Massimo Dutti but it isn’t available on the site anymore.

LINEN JACKET & LEVIS

Sugna på nedan halsband med er bokstav? Använd min 20% rabattkodSAF73483 för att spara in par slantar.

Wanna have your own necklace with your letter? Use my 20% discount codeSAF73483to save some money.

LINEN JACKET & LEVIS
LINEN JACKET & LEVIS
LINEN JACKET & LEVIS
LINEN JACKET & LEVIS
Follow:
Share: