SUN’S OUT | JABUSHE

SUN'S OUT | JABUSHE

This can’t be repeated too much. It’s so important to take care of it and keep on reading this blogpost to see how I am protecting myself.

SUN’S OUT | JABUSHE

(This post is in collaboration with Jabushe)

Om 7 dagar åker jag och M till Grekland. Som jag längtat efter en resa ihop med honom, bara vi två. Det ska bli så skönt att få åka iväg han & jag, inga tider att passa bara vara. Vi har lite inplanerat under veckan, men mer om det senare.
Vädret blir dessutom bara bättre och bättre för varje dag som går så lite bränna ska jag minsann få. Apropå bränna hörni! Det här får vi verkligen inte skämta bort. Jag tror inte det undgått någon om att det är super viktigt att skydda sin hy i solen!
Jag har blivit extra nojjig med det på senare år, SPF i ansiktet varje dag (även under vintertid). Det finns dock ett annat sätt att skydda sig på än bara kräm, mer om det nedan.

In 7 days me and M are going to Greece. I have been longing for a trip with him, just the two of us. It’s going to be so nice to get away, no hours to stick to just the two of us. We have some plans during the week, but more about that later.
The weather is getting better and better for every day that goes by so I will definitely get a little sun burn. Speaking about that! We can’t really joke about this. I don’t think it escaped anyone that it is super important to protect your skin in the sun!
I have become extra protective the last couple of years, SPF in my face every day (even during the winter). However, there is another way to protect our skin than from just the creams, more about that below.

SUN'S OUT | JABUSHE

PROTECTION FROM WITHIN

Precis så. Skydd från insidan. Vad menar jag då med detta? Du tar ett vitamintillskott varje dag under våren och sommaren, på så sätt skyddar du din hud inifrån och ut när du utsätter den för sol.
Jag tycker det är otroligt viktigt att använda bra krämer men också skydda sig inifrån. Ju mer skydd desto bättre, vi vet alla att jordens solstrålar är skadliga för vår kropp om vi utsätter den för mycket i solen.
Jag har nu käkat Jabushes vitaminer sedan i mars och jag känner mig mer än förberedd för min Grekland resa i maj och den kommande sommaren. Jag kommer fortsätta käka dessa tabletter till och med augusti/september för att hålla kvar min bränna. För det är en annan sak dessa tabletter är bra för, bevara brännan.

Har du någonsin käkat sådana tabletter? Dela gärna med dig i nedan kommentarsfält.

Just like that. Protection from the inside. What do I mean by this? You take a vitamin supplement every day during the spring and summer, thus protecting your skin from the inside out when you expose it to the sun.
I think it is incredibly important to use good creams but also protect your body from the inside. The more protection the better, we all know that the sun’s is quiet harmful to our body if we expose it too much too it.
I have now eaten Jabushes vitamins since March and I feel more than prepared for my Greece trip in May and the upcoming summer. I will continue to eat these pills until August/September to keep my burn. Because it’s another thing these tablets are good for, keep your tan.

Have you ever eaten such pills? Please share your thoughts in the comment field below.

SUN'S OUT | JABUSHE
Follow:
Share: