ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

If this is not a perfect spring & summer outfit on a weekend off then I don’t know what it is? More of this cute outfit in this post.

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

(This post is in collaboration with Johnells.se )

Nu tänkte jag visa er något riktigt vårigt och somrigt. Den här outfiten kan ni bära nu och framåt! En jeansjacka, sneakers och denna klänning, vad mer behöver ni? Jo, lite sol och bra väder. Sen är allt perfekt. Jag känner mig verkligen så himla fin i denna klänning och den passar verkligen till allt! Vardag som fest.
Klänningen är virkad i ett snyggt randigt zick zack mönster från Lauren Ralph Lauren. Den har en rundad halsringning, kort ärm och fodrad med en ljust underklänning. Skulle ni kunna tänka er att bära denna skönhet? Om ja, hur hade ni matchat den?

I thought that I will show you something really spring-ish and summery. You can wear this outfit from now on! A denim jacket, sneakers and this dress, what more do you need? Well, some sun and good weather of course. Then you’re set. I really feel so nice in this dress and it really suits to everything! For everyday wear and to a summer party.
The dress is crocheted in a nice striped zick zack pattern from Lauren Ralph Lauren. It has a rounded neckline, short sleeve and lined with a light underwear. Would you be able to wear this beauty? If so, how would you match it?

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

LAUREN RALPH LAUREN

Vad är det då för skillnad mellan Polo Ralph Lauren och Lauren Ralph Lauren? Det är helt enkelt olika märken som skapats av mode designern Ralph Lauren. Lauren Ralph Lauren skapades 1996 och erbjuder jeans, klänningar, vardagskläder och sportkläder till ett billigare pris. That’s it! Visste ni om att Ralph Lauren har flera olika märken?

What is the difference between Polo Ralph Lauren and Lauren Ralph Lauren? It’s simply different brands created by fashion designer Ralph Lauren. Lauren Ralph Lauren was created in 1996 and offers jeans, dresses, everyday clothes and sportswear at a cheaper price. That’s it! Did you know that Ralph Lauren consist of different types of brands?

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
Follow:
Share:

18 Comments

 1. Marlena
  6 April, 2019 / 20:40

  Så himla fin och vårig klänning ???

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:06

   Tack snälla ?

 2. Krystyna
  7 April, 2019 / 18:26

  super zdjęcia

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:07

   Dziekuje Krysiu 🙂

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:07

   Bardzo ci dziekuje ?

 3. Marta Kuchcińska
  8 April, 2019 / 20:47

  Świetna sukienka, fajnie by wyglądała z oversizowym bomberem?.

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:07

   Oh dalas pomysl Dzieki 🙂

 4. 10 April, 2019 / 18:00

  Muszę sobie kupić dżinsową kurtkę w tym sezonie, bo bardzo mi się podoba taki look.

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:07

   Trzymam kcuki ze znajdiesz cos fajnego 🙂

 5. Kinga Strzałka
  11 April, 2019 / 08:50

  Jaką ty masz świetna figurę:)

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:07

   Ojej bardzo ci dziekuje Kingo ?

 6. opowiem ci
  11 April, 2019 / 10:16

  Przepiekna jest ta sukienka i świetnie wygląda z kurtką dżinsową 🙂 zdecydowanie bym taką założyła, bo te wzory są super 🙂

  • MrsGrono.com
   11 April, 2019 / 14:07

   To mamy ten sam gust ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *