ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

If this is not a perfect spring & summer outfit on a weekend off then I don’t know what it is? More of this cute outfit in this post.

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

(This post is in collaboration with Johnells.se )

Nu tänkte jag visa er något riktigt vårigt och somrigt. Den här outfiten kan ni bära nu och framåt! En jeansjacka, sneakers och denna klänning, vad mer behöver ni? Jo, lite sol och bra väder. Sen är allt perfekt. Jag känner mig verkligen så himla fin i denna klänning och den passar verkligen till allt! Vardag som fest.
Klänningen är virkad i ett snyggt randigt zick zack mönster från Lauren Ralph Lauren. Den har en rundad halsringning, kort ärm och fodrad med en ljust underklänning. Skulle ni kunna tänka er att bära denna skönhet? Om ja, hur hade ni matchat den?

I thought that I will show you something really spring-ish and summery. You can wear this outfit from now on! A denim jacket, sneakers and this dress, what more do you need? Well, some sun and good weather of course. Then you’re set. I really feel so nice in this dress and it really suits to everything! For everyday wear and to a summer party.
The dress is crocheted in a nice striped zick zack pattern from Lauren Ralph Lauren. It has a rounded neckline, short sleeve and lined with a light underwear. Would you be able to wear this beauty? If so, how would you match it?

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN

LAUREN RALPH LAUREN

Vad är det då för skillnad mellan Polo Ralph Lauren och Lauren Ralph Lauren? Det är helt enkelt olika märken som skapats av mode designern Ralph Lauren. Lauren Ralph Lauren skapades 1996 och erbjuder jeans, klänningar, vardagskläder och sportkläder till ett billigare pris. That’s it! Visste ni om att Ralph Lauren har flera olika märken?

What is the difference between Polo Ralph Lauren and Lauren Ralph Lauren? It’s simply different brands created by fashion designer Ralph Lauren. Lauren Ralph Lauren was created in 1996 and offers jeans, dresses, everyday clothes and sportswear at a cheaper price. That’s it! Did you know that Ralph Lauren consist of different types of brands?

ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
ZICK ZACK BY LAUREN RALPH LAUREN
Follow:
Share: