HOW DO MRS GRONO SMELL?

HOW DO MRS GRONO SMELL?

I got several questions about my kind of perfumes that I use and I thought I will share it with you now. Keep on reading!

HOW DO MRS GRONO SMELL?

(This post contains adlinks)

Jag har fått endel frågor om vad för typ av parfymer jag använder. Tänkte att jag skulle dela med mig av detta i detta inlägg.
Om jag skall vara helt ärlig så har jag inte alls mycket parfymer. 1, 2, 3, 4… 7 parfymer totalt har jag. Min man har typ 20st. Nedan får ni lite mer info om mina favoriter.

I have received some questions about what kind of perfumes I use. Thought I’d share this in this post.
If I’m going to be completely honest, I don’t have much perfume at all. 1, 2, 3, 4 … 7 perfumes in total is what I have. My husband has like 20. Below you will find some more info about my favorites.

BRIGHT CRYSTAL VERSACE

Min absolut favorit parfym är Bright Crystal Versace. OMG! Jag har köpt flaska nummer 3 och jag tror inte att jag kommer sluta. Basnoterna är blommig, fräsch, citrus samt vedartad. Fantastisk. Ju längre jag bär parfymen under dagen desto mer älskar jag den. Passar verkligen till alla tillfällen och sticker inte i näsan. Lovar. Prova den!

My absolute favorite perfume is Bright Crystal Versace. OMG! I’ve bought the same perfume 3 times I think and I don’t stop. The main accords are floral, fresh, citrus and woody. Fantastic. The longer I wear the perfume during the day, the more I love it. It really fits all occasions and does not give you that sticky feeling to your nose. Promise. Try it!

HOW DO MRS GRONO SMELL?

TIFFANY & CO

Min andra favorit är helt klart Tiffany & Co som ni kunde se på min Instagram om ni följer mig där. Basnoterna är citrus, mysk, puder, blommig samt vedartad doft. Nej nej nej, den här är så fräsch att använda nu när våren är här och sommaren börjar närma sig. Tänk er en vit somrig klänning, sandaler och ni är redo för livets kväll. Denna parfym är eran livboj till att få till den perfekta sommarkvällen! Jag lovar er!

My second favorite is clearly Tiffany & Co as you could see on my Instagram if you are following me there. The main accords are citrus, musk, powder, floral and woody fragrance. No no no, this one is so fresh to use now that spring is here and the summer is approaching. Imagine a white summer dress, sandals and you are ready for the evening of life. This perfume is your lifesaver to get the perfect summer evening! I promise you!

SOLINOTES FLEUR DE CERISIER

Min tredje favorit är en budget variant som ni hittar bland annat på H&M. Den heter Solinotes Fleur de Cerisier och är en fruktig, citrus och söt parfym. Detta är en unisex parfym och skall passa båda kvinnor och män. Kan dock inte se min man bära denna men jag själv, absolut! Då detta inte är en parfym utan Eau De Toilette så använder jag denna mest när jag är hemma och inte ska iväg någonstans speciellt. Den är inte lika intensiv som tidigare nämnda parfymer och håller därmed inte i sig länge på kroppen.

My third favorite is a budget variant that you will find at H&M. It’s called Solinotes Fleur de Cerisier and is a fruity, citrus and sweet perfume. This is a unisex perfume and suits both women and men. Can’t see my husband wearing this tho but myself YES, absolutely! Since this is not a perfume it’s an Eau De Toilette, I use this mostly when I am at home and not going away anywhere specially. It is not as intensive as the ones I earlier mentioned and hence does not last for a long time on your body.

HOW DO MRS GRONO SMELL?

EROS POUR FEMME VERSACE

Min fjärde och sista parfym som jag tänkte nämna lite mer om är Eros Pour femme Versace som är en citrus, vit blommig, vedartad samt myskartad doft som passar perfekt till vardags. Jag använder dock denna parfym mer på kvällarna då trädoften gör sig lite mer påmind i denna är dem tidigare nämna parfymerna. Som ni kan se är Versace än utav mina favorit parfym märken. Jag har ytterligare en till parfym från detta märke men den påminner dock mycket om Crystal.

My fourth and last perfume that I was going to mention a little more about is the Eros Pour femme Versace which is a citrus, white floral, woody and musky scent that fits perfectly to everyday wear. However, I use this perfume more in the evenings since the woody scent comes out more in this perfume. As you can see, Versace is my favorite perfume brand. I have another perfume from this brand that reminds me a lot about Crystal.

HOW DO MRS GRONO SMELL?

WHAT AM I LOOKING FOR IN A PERFUME?

Som ni kunnat se ovan så älskar jag fräscha dofter med inslag av citrus, blommor och frukter. På grund av citrusen så håller tyvärr inte denna typ av doft länge på kroppen. Ett extra sprut under dagen kan därmed rekommenderas.
Vad letar jag inte efter i min parfym? För mycket TRÄ lukt och intensiva parfymer. Det är verkligen inte min grej. Det gör nästan lite ont i näsan när jag andas in sådana dofter, illamående, you name it.
Vilka är era favorit bas dofter och vad letar ni alltid efter på parfym hyllan?

As you can see above, I love fresh scents with elements of citrus, flowers and fruits. Due to the citrus, this type of fragrance does not last long on your body unfortunately. An extra spray during the day can therefore be recommended.
What am I not looking for in my perfume? Too much WOOD smell and intense perfumes. It’s really not my thing. It does give me almost a little pain in the nose when I inhale such scents, nausea, you name it.
What are your favorite main accords and what are you always looking for on the perfume shelf?

Follow:
Share: