TIDY WARDROBES PART I | MARIE KONDO

TIDY WARDROBES PART I |  MARIE KONDO

I have been wanted to organize my wardrobes for such a long time. Today it was finally time for it. Marie Kondos method was a huge help! See the first results in this blogpost.

TIDY WARDROBES PART I | MARIE KONDO

Idag var det äntligen dags att ta tag i garderoberna. Jag trodde att jag skulle lyckas hinna med 4 av 4 garderober idag, men så blev inte fallet. Det tog mig 4 timmar att rensa, sortera, vika och organisera mina garderober. Jag har därmed en garderob kvar, men den tar jag nästa söndag. Lovar att det kommer före och efter bilder på den med!
Jag har idag slängt 4 stora kassar med kläder, skor och väskor. Allt gick till Emmaus. Hur bra?

Today it was finally time to do something about my wardrobes. I thought I would succeed with 4 of 4 wardrobes today, but that didn’t happen. It took me 4 hours to clear, sort, fold and organize my wardrobes. So I have one wardrobe left, but it will happen next Sunday. Promise that I will show you before and after pictures of it as well!
I have today thrown away 4 big bags with clothes, shoes and purses. Everything went to people in need. How good?

MARIE KONDO

Innan jag påbörjade detta söndagsprojekt kollade jag in Marie Kondo på YouTube och diverse artiklar på nätet. Hon är nämligen en mästare på att organisera och jag var tvungen att ta se vad allt stå-hej kring henne berodde på. Oj oj oj hörni, jag är helt kär i detta. Från och med idag kommer jag aldrig vika kläder på ett annat sätt.
Det är ingen idé att repetera och visa er hur jag gjorde, spana in Marie Kondo HÄR för det är precis så jag vek mina kläder. Ögonöppnare, räddare i nöden, OMG.
Har du provat detta redan? Tänker du prova? Berätta allt här nedan.

Before I started this Sunday project I checked out Marie Kondo on YouTube and various articles online. She is a master of organizing and I had to see what all the fuss around her was. Oh, oh oh hear me out, I’m completely in love with this. As of today, I will never fold clothes in any another way.
There’s no idea to repeat and show you how I did, instead you have to check out Marie Kondo HERE because it is exactly how I folded my clothes. Eye opening, lifesaver, OMG.
Have you tried this already? Will you try? Tell me all about it below.

WARDROBE NO.1

TIDY WARDROBES PART I | MARIE KONDO

WARDROBE NO.2

WARDROBE NO.3

TIDY WARDROBES PART I | MARIE KONDO

To be continued…

Follow:
Share: