DIAMOND G COLLECTION | GANT

DIAMOND G COLLECTION | GANT

Leave the house without any wristwatch on my arm? NO-WAY! In this blogpost you can see my latest addition to my collection & how I match it to my outfit.

DIAMOND G COLLECTION | GANT

(This post is in collaboration with Gant)

Jag lämnar aldrig hemmet utan en klocka på armen. Jag känner mig ganska naken om jag inte skulle ha på en. Den enda gång jag inte bär en klocka är vid speciella tillfällen som utgång eller när den inte passar ihop med en väldigt fin klänning till exempel. Annars bär jag en klocka varje dag.

I min kollektion hittar ni fem klockar och en smartwatch. Jag har en klocka i guld, tre i silver med olika färger på urtavlan samt en guld/silver/rosé. Min smartwatch är i färgen rosé. Nedan ser ni mitt senaste tillskott i kollektionen.
Gillar ni att bära klockor dagligen?

I never leave home without a watch on my wrist. I feel pretty naked if I wouldn’t wear one. The only time I do not wear a watch is on special occasions for example to a party outfit or when iI am wearing a very nice dress for example. Otherwise I wear a watch every day.

In my collection you can find five watches and one smartwatch. I have a watch in gold, three in silver with different colors on the watch face and a gold / silver / rosé. My smartwatch is in the color rosé. Below you can see my latest addition to the collection.
Do you like wearing watches daily?

DIAMOND G COLLECTION | GANT
DIAMOND G COLLECTION | GANT
Follow:
Share: