DENIM ON DENIM | DR. DENIM

DENIM ON DENIM | DR. DENIM

I really like when people wear denim on denim. See how I matched this material that will probably be my favorite look this summer.

DENIM ON DENIM | DR. DENIM

(This post is in collaboration with the amazing store Dr. Denim)

Hur snyggt är inte jeans på jeans? Jag har alltid tyckt att det är så snyggt. Vita som svarta jeans men också vanliga blå jeans. Passar verkligen ihop med allt och är så enkelt att komponera. Jag önskar att det passade till kontoret också så att jag kunde få använda mina blå jeans lite oftare.
Som ni säkert vet har jag och Dr. Denim samarbetat sedan i höstas där ni kunnat se mig i jeans och kappa bland annat (tidigare inlägg här).
Denna gången tänkte jag visa er deras grymt SNYGGA jeans jacka! Jag fick även hem ett par ljusa jeans som kommer vara mina favoriter i sommar.
Vad tycker ni om nedan kombo? Hiss eller diss?

How cool is jeans on jeans? I always thought it looks so nice. White as black jeans but also plain blue jeans. It really fits with everything and is so easy to compose. I wish it suited the office place more so that I could use my blue jeans a little more often.
As you probably know, me and Dr. Denim collaborated since last autumn, where you could see me in jeans and coat among other things (earlier post here).
This time I was thinking of showing you their AWESOME jeans jacket! I even got home a pair of bright jeans that will be my favorites this summer.
What do you think of below combo? Yay or Naah?

DENIM ON DENIM | DR. DENIM
DENIM ON DENIM | DR. DENIM

Fila toppen fick jag av min älskade mamma i alla hjärtans dag present.
Hur snygg?!

Fila top I got from my beloved mother as a Valentine’s Day gift.
How sweet isn’t she?!

DENIM ON DENIM | DR. DENIM
DENIM ON DENIM | DR. DENIM
DENIM ON DENIM | DR. DENIM
Follow:
Share: