ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM

ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM

Went to Stockholm for the second weekend in a row. This time with some of my family members to attend an event. Pictures from it in this blogpost.

ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM

(This post contains adlinks by Dr Denim)

Eftersom vi bor i en väldigt liten stad och 4h ifrån Stockholm så har jag inte möjlighet att närvara på events alls, i princip. Dr Denim eventet anordnades på en lördag, YES tänkte jag! Äntligen ett event som inte är mitt i veckan! Då jag samarbetar med Dr Denim såg jag väldigt mycket fram emot att träffa alla jag haft kontakt med.
Skrev upp mig på eventet omedelbart och bjöd med mig mannen, brorsan och svägerskan. Det var beer pong, tatuerare och live artist (Amwin) på plats. Gissa vem som gjort en tatuering nr 3? Resultatet snart på bloggen.
Vi hade en riktigt mysig helg i Stockholm. Så kul att bara åka iväg vi fyra igen. Senast vi åkte iväg var till Rom för 5 år sedan.

Since we live in a very small town and 4h away from Stockholm, I do not have the opportunity to attend events at all. The Dr Denim event was organized on a Saturday, YES I thought! Finally an event not in the middle of the week! Since I am collaborating with Dr Denim I was very much looking forward to meet everyone I have been in contact with.
Signed up myself to the event immediately and invited my husband, brother and sister-in-law. You could find beer pong, tattoo artist and music artist (Amwin) in the store. Guess who made her third tattoo? The result soon on my blog.
We had a really cozy weekend in Stockholm. So fun to just go away us four again. Last time we went away was to Rome 5 years ago.

ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM
ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM
ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM

ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM
ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM
ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLM
ATTENDING DR DENIM EVENT | STOCKHOLMFollow:
Share: