STOCKHOLM SNAPSHOTS

STOCKHOLM SNAPSHOTS

They say, “If you forget to take pictures while on a trip it means that you had too much fun”. That is exactly what I had last weekend.

STOCKHOLM SNAPSHOTS

När man har alldeles för roligt och glömmer bort att fota, då vet man att det varit en riktigt bra helg. Jag vill ändå kika in och berätta lite om helgen, då jag lovade det i tidigare inlägg.
Förra fredagen åkte jag som sagt till min älskade vän Sandra. En hel helg stod på schemat och jag har längtat massor efter henne.
Vi stannade inne fredag kväll för att mysa till det med pizza och bubbel. Oj vad vi myste. Satt uppe till 03 och pratade om allt mellan himmel o jord. Bland annat har vi bestämt att vi ska resa iväg någonstans i sommar.

When you have too much fun and forget about taking pictures, then you know that it was a really good weekend. I still want to check in and tell a little bit about the weekend, since I promised it in previous post.
Last Friday I took the bus to my beloved friend Sandra. A whole weekend with her was on the schedule and I have longed lots for her.
We stayed in on Friday night with pizza and bubbles. Oh, we had so much to talk about. We sat up until 03 o’clock and talked about everything between heaven and earth. Among other things, we have decided that we should travel together somewhere this summer.

Lördagsmorgon, dunderfrulle med BFF. Kan det bli bättre? Vi hade lite saker att uträtta på stan då jag skulle hämta upp lite saker från Dr Denim samt införskaffa mig lite hudvård. Vi avslutade shoppingen med ett glas bubbel på Haymarket. Lyx lyx lyx.

Saturday morning, amazing breakfast with BFF. Could I start my day in a better way? We had some things to do in the town, I was going to pick up some things from Dr. Denim and get me some skin care. We finished the shopping day with a glass champagne at Haymarket. Luxury luxury luxury.

STOCKHOLM SNAPSHOTS

Lördagkväll, middag på Yuc och därefter utgång på Mono. Väldigt god tapas på Yuc och väldigt bra musik på Mono. Vi kändis spanade lite och såg en hel del influencers, bland annat Bianco Ingrosso. Kul kul. Hon var minsann på lyret. Men helt rätt, i den åldern ska man slå klackarna i taget varje helg. Även i 30-års åldern. Hehehe.

Kvällens raggningsreplik: Vem utav er är singlar?S

Saturday night, dinner at Yuc and then clubbing at Mono. Very good tapas at Yuc and very good music at Mono. We checked out some celebrities and saw a lot of influencers, Bianco Ingrosso for example. Fun Fun. She was definitely drunk. But hey, at that age one should beat the heels off every weekend. Even in her 30s. Hehehe.

The evening’s pickup line: Which one of you are singles?

STOCKHOLM SNAPSHOTS
Follow:
Share: