DERMOSIL | SCANDINAVIAN SKIN CARE

DERMOSIL | SCANDINAVIAN SKIN CARE

Are you crazy about beauty and everything that comes with it as much as I am? I am giving you one of my best tips when it comes to Scandinavian beauty products. Read more about it in this blogpost.

(This post is in collaboration with Dermosil.se)

Skönhet skönhet skönhet. Finns det någon som inte alls bryr sig om den? Tror inte det. Som ni redan vet vid det här laget så är jag galen i allt som har med skönhet att göra! Allt från vitaminer till nattmasker. Om jag hade fått välja, så hade jag velat ha en walk-in closet med massvis av produkter och tillbehör. Verkligen goals.

Beauty beauty beauty. Is there anyone who doesn’t care about it at all? I do not think so. As you already know by now, I’m crazy about everything that has to do with beauty! Everything from vitamins to night masks. If I had been given the choice, I would like to have a walk-in closet with lots of skin care products and tools. Some goals huh?

DERMOSIL | SCANDINAVIAN SKIN CARE

DERMOSIL

Under november månad visade jag er en julkalender från Dermosil där jag fick möjligheten att prova en hel del olika produkter. Jag tänkte i detta inlägg berätta lite om vilka som blev mina favoriter. Innan dess tycker jag att ni ska få lära er lite mer om märket Dermosil.
Produkterna är utvecklade för vår hudvård och utseende, speciellt för oss som bor i Norden. Alla produkter är parabenfria, växtoljebaserade och hudvänliga. Dermosil tillverkas inom EU och i huvudsak inom Norden. Produkterna testas dermatologiskt, alltså på människor samtidigt använder dem sig så lite som möjligt av konserveringsmedel. Bara det att första produkten lanserades 1988 (då jag är född) säger ju allt! Hehe.

In November I showed you a Christmas calendar from Dermosil where I got the opportunity to try a lot of different products. In this post I thought I will tell you a little about what became my favorites. Before that, I think you should learn a little more about the brand Dermosil.
The products are developed for our skin care and appearance, especially for those who live in the Nordic countries. All products are paraben-free, plant oil-based and skin-friendly. Dermosil is manufactured in the EU and mainly in the Nordic region. The products are tested dermatologically, ie on people at the same time they use as little as possible of preservatives. Just that the first product was launched in 1988 (when I was born) says everything! Hehe.

DERMOSIL | SCANDINAVIAN SKIN CARE

MY OPINIONS ABOUT DERMOSIL PRODUCTS

Min favorit produkt är Aloe gel som kostar enbart 49kr. Den är perfekt för den kommande vårsolen och sommaren. Den passar även om man har irriterad hud då den lugnar och återfuktar. När jag haft en extra känslig hy nu under vintern har den använts flitigt.
Produkter som body lotion, shower gel och body peeling är mina favoriter. Bra innehåll till ett bra pris. Jag har aldrig velat lägga mycket pengar på denna typ av produkter och uppskattar verkligen de låga priserna i det här fallet.
Roll-on parfym är en annan favorit! Cool Green heter den som jag gillade bäst. Fräsch doft. Väldigt smidig att bära med sig i väskan överallt och bara rulla på lite när det behövs.
Jag har inte haft möjligheten att prova något i smink väg och kan därmed inte yttra mig om det ännu.
Har ni möjligtvis stött på detta märke tidigare?

My favorite product is Aloe gel which costs only 49kr. It is perfect for the upcoming spring sun and summer. It fits even if you have irritated skin as it soothes and moisturizes. When I had an extra sensitive skin now during the winter, it has been used extensively.
Products like body lotion, shower gel and body peeling are my favorites. Good products for a good price. I have never wanted to spend much money on this type of product and really appreciate the low prices in this case.
Roll-on perfume is another favorite! Cool Green is the one I liked best. Fresh fragrance. Very easy to carry in the bag everywhere and just roll on when needed.
I have not had the opportunity to try something from the makeup range and thus cannot comment on it yet.
Have you ever tried this brand before?

DERMOSIL | SCANDINAVIAN SKIN CARE
DERMOSIL | SCANDINAVIAN SKIN CARE
Follow:
Share: