WARSAW & CHANIA | UPCOMING SPRING GETAWAYS

WARSAW & CHANIA | UPCOMING SPRING GETAWAYS

Are you more spontaneous or “plan a head” kind of type? Any plans for the upcoming spring? Read our plans in this blogpost.

WARSAW & CHANIA | UPCOMING SPRING GETAWAYS

(This post is in collaboration with flyg.nu)

Något som jag älskar att göra är att planera in resor för kommande månader. Att längta till något är så himla roligt och spännande. Jag är en strukturerad person av mig överlag och gillar att ha saker planerat. Men jag älskar att vara spontan också! Om jag kan få lite av båda så är jag mer än nöjd. Ovan och nedan bild är tagna från vår bröllopsdag.

Something I love to do is to plan trips for upcoming months. Longing for something fills me up with joy and it’s so exciting. Overall, I am a structured person and like to have things planned a head of me. But I love being spontaneous as well! If I can get a little bit of both then I am more than satisfied. Above and below pictures are taken fram our wedding day.

LET’S START WITH WARSAW

Vart går första resan iväg någonstans? Till mitt älskade Warszawa såklart. Jag, M och mamma åker ned över påskhelgen. Anledningen är att jag och M håller på att sy upp kostymer efter våra egna mått (bespoke). Vi behöver därmed åka ned för att besöka vår skräddare. Jag kommer skriva om detta lite längre fram mer i detalj om vad det innebär.
Medans vi är i Warszawa kommer jag besöka min kosmetolog som har haft hand om min hy sedan jag bodde i Warszawa. Älskar henne! Noggrannare person får man leta efter. Sedan hoppas jag på många restaurang besök, teater och massa mys med min andra familj.
Ps. Ni hittar mina bästa Warszawa tips här.

Where does the first trip taking us? Of course it’s my beloved Warsaw. Me, M and Mom are going over the Easter weekend. The reason is that me and M are sewing suits according to our own dimensions (bespoke). We therefore need to go down to visit our tailor. I will write more about this in detail what it means later on.
While we are in Warsaw, I will visit my cosmetologist who has been in charge of my skin since I lived in Warsaw. Love her! You have to look for a more accurate person. Then I hope there will be a lot of restaurant visits, theater and lots of family time with my other family.
Ps. You will find my best Warsaw tips here.

WARSAW & CHANIA | UPCOMING SPRING GETAWAYS

GREECE HERE WE COME

I maj sticker jag och M en vecka till Grekland, närmare bäst Chania på Kreta. Jäklar vad jag längtar! Vi kommer bo på Kiani Beach Resort Family som är ett 5 stjärnigt hotell. Det kommer bli vinprovning, sightseeing på ön, SPA behandlingar, sol & bad och en hel del vin med grekisk mat till nedan solnedgång. Finns det någon som inte älskar solnedgångar? Jag är alltid lika fascinerad.
En riktig uppladdning inför sommaren väntar oss och vi kunde inte planerat denna resa bättre. Det här längtar jag massor till.

In May, M and I are going to Greece for one week, to Chania on Crete. Can’t wait for this trip.! We will stay at the Kiani Beach Resort Family which is a 5 star hotel. There will be some wine tasting, sightseeing on the island, SPA treatments, sun & bath and a lot of wine with Greek food to the below sunset. Is there anyone who doesn’t love sunsets? I am always amazed but it everytime.
A proper upload before the summer awaits us and we could not have planned this trip better. I am really looking forward to i.

WARSAW & CHANIA | UPCOMING SPRING GETAWAYS

THE BEST WAY TO BOOK GOOD FLIGHT TICKETS

För en gångs skull bokade vi inte vår Grekland resa via ett charter bolag. Fasikens vad överpris dem tar. Från och med nu kommer vi alltid boka flyg och hotell separat. Hade man bokat via ett charterbolag så hade vi fått betala 8 000kr mer. Det är väldigt mycket pengar som man kan lägga på annat.
Vi bokade vårt flyg via sökmotorn flyg.nu som är ett fantastiskt smidigt sätt att boka flygbiljetter på. Sökningen letar bland 20 resebyråer samt 700 flygbolag när du skriver in “Stockholm-Chania” till exempel. Ett klick och du hittar det billigaste alternativet, det gjorde vi och jag kan verkligen rekommendera sökmotorn. Det jag gillar med just denna sökmotorn är att det inte finns massa lull-lull överallt. Det är väldigt lätt att navigera på sidan utan att bli distraherad av massa reklam. Tummen upp!

For once, we did not book our Greece trip through a charter company. Crap, that’s just so overpriced. From now on we will always book flights and hotels separately. If you had booked through a charter company, we would have to pay SEK 8,000 more. It’s a lot of money that you can spend on other things.
We booked our flight via the search engine flyg.nu which is a fantastic way to book flights. The search is searching thru 20 travel agencies and 700 airlines when you enter “Stockholm-Chania” for example. One click and you find the cheapest option, we did and I can really recommend the search engine. What I like about this particular search engine is that there is not a lot of advertising everywhere. It is very easy to navigate on the page without being distracted by mass advertising. Thumbs up!
Ps. Tänk er att min M kommer att flyga nedan bjässar inom en snar framtid. Lagom stolt är jag just nu.

Ps. Imagine that my M will fly below beasts in the near future. I couldn’t be more proud.

WARSAW & CHANIA | UPCOMING SPRING GETAWAYS
Follow:
Share: