9 days until Valentine’s Day

Valentine's Day

9 days until Valentine’s Day. How are you spending this day? Are you giving each other gifts? Curious, what we are doing? More about it in this post.

9 days until Valentine’s Day

Alla Hjärtans Dag är redan nästa vecka! Går väl tiden lite för fort? Snart är det mitten av februari och jag hinner verkligen inte med livet. Haha. Vanligtvis brukar jag och M gå ut och käka och mysa till det lite. I år däremot, vet jag att jag kommer spendera den dagen själv. M är en hard working man och han jobbar kvällspass på torsdag. Tråk. Nå väl, får väl jag vara nöjd med att jag har Louie. Jag menar, titta på honom. Stiligare får man leta efter!
Berätta, hur spenderar ni er Alla Hjärtans Dag?

Valentine’s Day is already next week! Isn’t the time going too fast? Soon it will be mid February and I really don’t have time for life. Haha. Usually me and M are go out for a bite and cozy time. This year, however, I know I will spend that day by myself. M is a hard working man and he works during the evening on Thursday. Boring. Well well, I have to be pleased that I have Louie. I mean, look at him. You have to look for a more stylish partner in crime!
Tell me, how are you spending your Valentine’s Day?

Valentine's Day

WHAT TO DO IF YOU ARE ALONE ON VALENTINE’S DAY?

Mitt första tips är att inhandla massa god mat, choklad och ett riktigt gott Amarone vin (rött fin-vin). Sätt på musik och dansa loss i köket medans du lagar maten.

My first tip is to buy lots of good food, chocolate and a really good Amarone wine (red fine wine). Put on music and dance away in the kitchen while you cook.

Nästa tips är att köra en hemma SPA kväll efter middagen. Ta fram alla masker du har, fotmask, ansiktsmask, mask för händerna you name it. Sen kör du bara! Glöm inte peela först!

The next tip is to create a home SPA evening after dinner. Take out all the masks you have, foot mask, face mask, mask for your hands you name it. Then just GO! Don’t forget to peel first!

Tips nummer tre. Häll upp ett rejält glas rödvin och kolla YouTube. Ett måste att se är när Jaclyn Hill dricker sig full med sin BFF samtidigt som de sminkar sig. Bland det roligaste jag sett på YouTube.

Tip number three. Pour a substantial glass of red wine and check out YouTube. One must see when Jaclyn Hill drinks herself drunk with her BFF while making their makeup. Among the most funniest videos I’ve ever seen on YouTube.

Om du vet med dig att din vän också är ensam, fast på distans, ring eller Skype henne med en gång. Så slipper du dricka vinet själv.

If you know that your friend is also alone, but there is a distance between you, call or Skype right away. So you don’t have to drink the wine yourself.

Sist men inte minst, SHOPPA. Inspireras av bloggar och YouTubers för att se vad som är det senaste och MÅSTE HA nödvändigt. Jag har nedan sammanställt lite vad jag tycker ni borde ha. ENJOY! (innehåller annonslänkar)

Last but not least, SHOP. Get inspired by blogs and YouTubers to see what’s the latest and MUST HAVE products. I have gathered a little bit below what I think you should have. ENJOY! (contains adlinks)

Follow:
Share: