FRIDAY AFTER WORK | CIRO

FRIDAY AFTER WORK | CIRO

Work, barber shop, neapolitan pizza and wine. Yes, we had a neapolitan pizza here. More about this Friday in this blogpost.

FRIDAY AFTER WORK | CIRO

Arbetsveckan är slut. Herregud vad tiden går fort, känns som om jag alltid upprepar detta nuförtiden, men den gör verkligen det. M åkte in till Jönköping (där jag jobbar) för att besöka barber shop. Därefter möttes vi upp på Ciro för lite after work. Ciro är en italiensk restaurang och bruschetta, pizza och vin stod på schemat. Riktigt mysigt och fint ställe. Har pratat om denna restaurang tidigare i bloggen och vi kommer besöka detta ställe en och annan gång. Helt klart. Nu sitter jag och dricker ett glas chardonnay medan M pluggar. Vad han pluggar till? Jo, men min man är en framtida pilot. Ni vet en sådan där i uniform. Yes yes yes. Längtar.
Jag hoppas ni har en lika mysig fredag!

The work week is over. My God, the time flies by too fast, it feels like I always repeat this nowadays, but it really does. M went to Jönköping (where I work) to visit the barber shop. Then we met up at Ciro for a little after work. Ciro is an Italian restaurant and bruschetta, pizza and wine were on the schedule. Really cozy and nice place. Have talked about this restaurant earlier in the blog and we will visit this place a lot more. Clearly. Now, I’m siting and drinking a glass of chardonnay while M is studying. What he studies for? Well, my husband is a future pilot. You know the one in the uniform. Yes yes yes. Can’t wait.
I hope you are having a lovely Friday evening!

FRIDAY AFTER WORK | CIRO
FRIDAY AFTER WORK | CIRO
FRIDAY AFTER WORK | CIRO
FRIDAY AFTER WORK | CIRO
FRIDAY AFTER WORK | CIRO
Follow:
Share: