SILVER JEWELRY | VERASDESIGN.SE

SILVER JEWELLERY | VERASDESIGN.SE

Do you think I am a gold or silver person when it comes to jewelry? Curious from which part of Sweden I’m born? Find all the answers & a discount code in this blogpost.

FIRST WEDNESDAY RECAP & THEN VERASDESIGN.SE

(This post is in collaboration with Verasdesign.se)

Onsdag redan och det är enbart två dagar kvar av denna jobb-vecka. Hur fort går inte tiden egentligen?! Det är verkligen galet. Jag önskar dygnen kunde bestå av 26h istället för 24h. Två extra timmar, en för att kunna sova lite längre och en för att kunna sitta lite längre uppe på kvällarna. Drömmen alltså!
Jag är precis hemkommen från ett svettigt gympass, andra passet för denna vecka. YES! Har ni hunnit träna denna vecka?

Wednesday already and it’s only two days left of this job week. How fast does the time really go?! It’s crazy. I wish the day could consist of 26h instead of 24h. Two extra hours, one to be able to sleep a little longer and one to be able to stay up longer in the evenings. The dream!
I have just come home from a sweaty workout at the gym, second workout this week. YES! Have you had the chance to workout this week yet?

SILVER JEWELLERY | VERASDESIGN.SE

DALAHÄST by VERASDESIGN.SE

Som ni säkert redan förstått så är detta inlägg i samarbete med fina Verasdesign.se. Smyckena tillverkas här i vårt avlånga land Sverige, närmare bestämt i Dalarna av en dalkulla såklart! Jag själv skulle kunna klassa mig som dalkulla då jag är född i Dalarna och har bott där 1 år av mitt 30 år långa liv. Hehe.
Det var ett självklart fall att jag ville införskaffa mig nedan fina dalahäst som är en symbol för landskapet Dalarna! Smycket är välgjort och passar mig perfekt. Jag tycker att vi alla ska stötta Verasdesign.se så att hon kan fortsätta att tillverka fina smycken och utveckla sin butik.

As you probably already understood, this post is in collaboration with the wonderful Verasdesign.se. The jewelry is made here in our long country Sweden, more precisely in Dalarna by a dalkulla (a women that’s from this area) of course! I myself could classify myself as a dalkulla since I was born in Dalarna and have lived there for 1 of my 30 years life. Hehe.
It was obvious that I wanted to get myself below Dalahorse which is a symbol of the landscape Dalarna (it’s a horse). The jewelry is well made and fits me perfectly. I think we should all support Verasdesign.se so that she can continue to produce her fine jewellery and develop her shop.

SILVER JEWELLERY | VERASDESIGN.SE

Med min rabattkod: MRSGRONO

Får ni 10% rabatt på valfritt köp!

BUT WHAT ABOUT GOLD?

Som ni säkert vet så bär jag mycket guld, men på senare tid har jag även börjat bära silverörhängen. Jag saknade ett silverhalsband och jag tyckte att detta var urgulligt och skulle passa perfekt till min resterande kollektion. Nu ska jag försöka hitta ett minimalistiskt silverarmband också, sedan har jag en komplett uppsättning av båda. Vilken är er favorit, silver eller guld?

As you probably know, I wear a lot of gold, but lately I have also started wearing silver earrings. I lacked a silver necklace and I thought this was so cute and would fit perfectly with my remaining collection. Now I will try to find a minimalistic silver bracelet, then I have a complete set of both. What is your favourite? Silver or gold?

SILVER JEWELLERY | VERASDESIGN.SE
Follow:
Share: