LIVING ROOM STATUS RIGHT NOW

LIVINGROOM STATUS RIGHT NOW

Are you like me crazy about interior? I am showing a little bit of our living room at the moment. Check it out!

(LIVING ROOM STATUS RIGHT NOW

(This post is in collaboration with www.solheminredning.se)

Inredning inredning, kan man någonsin få nog av det? Tror inte det. Som ni kunde läsa förra veckan i bloggen har jag beställt hem lite nytt här hemma. Nya gardiner inför våren och lite smått och gott i pryl väg. Vi är fortfarande inte klara med stora rummet och för varje förändring vi gör hittar vi mer saker vi behöver. Haha! Säger då det, det tar aldrig slut!

Interior decor, one can ever get enough of it? I do not think so. As you could read last week on my blog, I have ordered some new things for our home. New curtains for the spring and some nice gadgets. We are still not finished with the living room and for every change we make we find more things we need. Haha! Just sayin’, it never ends!

LIVINGROOM STATUS RIGHT NOW

WHAT DO WE NEED NEXT?

Nu funderar vi på om vi ska införskaffa oss lite mer förvaring i form av skåp eller hyllor.
En hylla som jag hittat som jag föll pladask för är nedan hylla från Nordal. OMG. Hur snygg?! Ni som följt mig här ett tag vet vilken stil vi har hemma hos oss (mörka möbler, mörkblå sammets soffa, beige sammetsgardiner, mycket gröna växter och detaljer i guld & mässing). Med andra ord hade nedan hylla passat perfekt hos oss! Tänk er ett par snygga 20-tals champagne glas, lite böcker samt gröna växter. Perfekt.
Spana in Solheminrednings hemsida för att inspireras av ännu fler produkter. Dem erbjuder designmöbler i dansk design och det finns så mycket fint!

Now we are wondering if we should acquire some more storage, like cabinets or shelves.
A shelf that I found that I fell in love with can be seen below, it’s from Nordal. OMG. How nice?! You who have followed me here for a while know what style we have in our home (dark furnitures, dark blue velvet sofa, beige velvet curtains, a lot of green plants and details in gold & brass). In other words, the shelf below would suit us perfectly! Imagine a pair of stylish 20’s champagne glasses, some books and green plants. Perfect.
Check out Solheminredning’s website to be inspired by even more products. They offer furnitures in Danish design and there are so many nice things!

living room status right now
LIVINGROOM STATUS RIGHT NOW
LIVINGROOM STATUS RIGHT NOW
LIVINGROOM STATUS RIGHT NOW
LIVINGROOM STATUS RIGHT NOW
Follow:
Share: