HOLLIES WINTER JACKET

HOLLIES WINTER JACKET

If you are living in Sweden and commuting to work you need a kick-ass winter jacket in your wardrobe! Check out my life saving piece this winter in this blogpost.

MY SUNDAY

(This post contains adlinks)

Äntligen söndag! Ja, denna söndag har faktiskt den känslan. Kommande jobbvecka innehåller massor av roliga saker och jag ser verkligen fram emot den. Vi ska bland annat iväg med jobbet och övernatta på Knistad Herrgård. Veckan kommer som vanligt att innehålla mycket jobb och träning, men jag gillar det, för just nu är det fokus på just det.
Jag sitter just nu och dricker min första kopp kaffe, andra koppen är på gång. Nyhetsmorgon är på och Louie ligger bredvid mig. M ligger och drar sig i sängen en stund till. Sedan blir det frukost och en promenad i det fantastiska vintervädret Sverige bjuder på idag.
Hur ser er söndagsmorgon ut?

Finally Sunday! Yes, this Sunday actually has that feeling. Upcoming job week contains lots of fun things and I’m really looking forward to it. We will, among other things, stay overnight at Knistad Herrgård. The week will, as usual, contain a lot of work and training, but I like it, because right now it is the focus on just that. I’m sitting right now and drinking my first cup of coffee, the second cup is coming up. Mornings news is on and Louie is laying next to me. M is lying in the bed. Then we gonna have some breakfast and a walk in the fantastic winter weather Sweden offers today. How does your Sunday morning look like?

HOLLIES WINTER JACKET

MY LIFE SAVER JACKET – HOLLIES

När jag fyllde 30 i oktober (se mer bilder här) så fick jag en vinter jacka från M. En som täcker rumpan, en med en stor luva och en som är riktigt varm. Välbehövligt för en sådan hade jag inte! Jag pendlar med tåg till jobbet, vilket innebär en hel del promenader i kylan på morgnar. Det räcker att jag har enbart en t-shirt under jackan och jag känner inte av kylan alls! Jackan kommer från det svenska märket Hollies och ni hittar den här.
PS! Jackan är på rea nu så passa på att fynda!

When I turned 30 in October (see more pictures here) I got a winter jacket from M. One who covers the butt, one with a large hood and one that is really warm. Really needed one of these! I commute by train to my work, which means a lot of walks in the cold in the mornings. I can only wear a t-shirt under the jacket and I do not feel the cold at all! The jacket comes from the Swedish brand Hollies and you can find it here.
PS! The jacket is on sale now so be sure to bargain!

HOLLIES WINTER JACKET
HOLLIES WINTER JACKET
Follow:
Share: