RETRO SWEATER | STEFANEL

RETRO SWEATER|STEFANEL

Would you dare to wear red on red? Check out how I styled it in this blogpost & let me know your thoughts about it.

RETRO SWEATER | STEFANEL

(This post contains adlinks)

Nu är jag äntligen tillbaka med ett nytt outfit inlägg och denna gång helt i rött. Färgen röd, många förknippar den med julen. Det gör jag med, speciellt min man. Men stylar man rött rätt så blir det inte så juligt, det blir bara snyggt. Rött i olika nyanser tillsammans, rött tillsammans med beige eller mönstrat upp till i färgen rött som jag har i detta inlägg. Äger ni röda plagg? Skulle ni våga att bära, rött på rött?

Nedan tipsar jag om liknande plagg då byxorna är införskaffade förra året från Massimo Dutti. Min tröja kommer från det italienska märket Stefanel.

Now I’m finally back with a new outfit post and this time entirely in red. The color red, many associate it with Christmas. I do as well, especially my husband. But if you style red correctly then it will not be so Christmasy, it just gets very stylish. Red in different shades together, red together with beige or patterned top in the color red that I have in this post. Do you own red garments? Would you dare to wear red on red?

Below I am referring to similar garments since the pants are purchased last year from Massimo Dutti. My sweater comes from the Italian brand Stefanel.

RETRO SWEATER|STEFANEL
RETRO SWEATER|STEFANEL
RETRO SWEATER|STEFANEL
RETRO SWEATER|STEFANEL
RETRO SWEATER|STEFANEL
Follow:
Share: