MY VITAMIN ROUTINE

MY VITAMIN ROUTINE

Beauty comes from the inside, yes you have heard it several times. I can promise you, that it’s so true! Read more about what I eat to get my extra beauty from.

MY VITAMIN ROUTINE

(This post is in collaboration with Svensk Hälsokost)

Skönhet kommer inifrån, ja ja ni har hört detta så många gånger. Jag kan lova er, att det är sant. Det stämmer så in i bomben. Vad du äter är vad du är. Vill du ha fint hår och fräsch hy? Ät innehållsrik mat och du kommer få det. Innehållsrik mat är allt från grönsaker, protein, nyttiga fetter samt frukt. Vi alla vet att det inte är lätt att få i sig den dagliga dosen av vitaminer, fibrer samt protein. Med lite hjälp på traven har vi möjlighet att få i oss detta dagligen.

Beauty comes from within, yes yes you have heard this so many times. I can promise you that it’s true. What you eat is what you are. Do you want beautiful hair and fresh skin? Eat rich foods and you will get it. Content-rich foods are everything from vegetables, protein, useful fats and fruits. We all know that it is not easy to get the daily dose of vitamins, fiber and protein. With a little help on the way, we have the opportunity to get it all in daily.

MY VITAMIN ROUTINE

I HAVE EATEN 6 TABLETS EACH DAY

Jag har alltid ätit mycket vitaminer i tablettform. Vissa perioder har jag ätit mer och vissa perioder mindre. Då jag vill få i mig så mycket vitaminer som möjligt så blir det en hel del tabletter att svälja. Vissa är väldigt stora att svälja andra mindre. Jag har äntligen hittat en tablett som innehåller 3 av mina 6 tabletter som jag sväljer dagligen. Detta gör att jag idag behöver svälja enbart 3 tabletter istället för 6. Hur smidigt?

I have always eaten a lot of vitamins in tablet form. Some periods I have eaten more and some periods less. Since I want to get as many vitamins as possible, there are a lot of tablets to swallow. Some are very big to swallow others smaller. I’ve finally found a tablet that contains 3 of my 6 tablets that I swallow daily. This means that today I need to swallow only 3 tablets instead of 6. How nice?

COLLAGEN SKIN & NAILS

En kapsel Healthwell Collagen Skin & Nails från Svensk Hälsokost innehåller kollagen, hyaluronsyra, vitamin B5, zink samt C-vitamin. Kollagen har jag skrivit om i ett tidigare inlägg som jag använder till mina smoothies när jag vill få extra tillskott av protein. Kollagen bidrar till att behålla elasticiteten i huden och liknande funktion har även hyaluronsyran. Vitamin B5 är bra att käka om du har problem med akne eller finnar, vilket jag har ibland. Slutligen innehåller Healthwell Collagen Skin & Nails även de två antioxidanterna zink och vitamin C. Förutom att motverka cellnedbrytning fungerar zink även som en beståndsdel i såväl hår och hud som naglar och är aktiv vid nagel- och hårtillväxt. C-vitamin är av vikt för ett normalt immunsystem samt bidrar även det till att motverka oxidativ stress.
Använder ni vitaminer? Om ja, vilka i sådana fall?

A capsule Healthwell Collagen Skin & Nails from Swedish Health Food contains collagen, hyaluronic acid, vitamin B5, zinc and vitamin C. Collagen I have rewritten in a previous post that I use for my smoothies when I want to get extra protein. Collagen helps maintain the elasticity of the skin and similar function also has the hyaluronic acid. Vitamin B5 is good to eat if you have problems with acne or pimples, which I sometimes have. Finally, Healthwell Collagen Skin & Nails also contains the two antioxidants zinc and vitamin C. In addition to counteracting cell degradation, zinc also acts as an ingredient in both hair, skin and nails and is active in nail and hair growth. Vitamin C is of importance for a normal immune system and also contributes to counteracting oxidative stress.
Do you use vitamins? If so, which ones?

MY VITAMIN ROUTINE
Follow:
Share: