SPRING PERSONALITIES | JOTEX

SPRING PERSONALITIES | JOTEX

Do you need to treat yourself with something new for your home? Check out my favorite online store Jotex with interior design that’s offering you 20% discount. Grab the code in this blogpost.

SPRING PERSONALITIES BY JOTEX.SE

När solen för varje dag går ned ett par minuter senare blir jag så himla lycklig i kroppen. Butikerna börjar sakta men säkert rusta om för våren och inombords gör jag det med. Jag börjar redan spana på vad jag skulle kunna göra här hemma för att få det mer ljust och vårigt. Jag kommer definitivt att byta ut gardinerna i sovrummet samt stora rummet. I båda rummen funderar jag på ett par sammetsgardiner. Vad tror ni om det? Gillar ni sammet?

When the sun goes down a few minutes later every day I get so happy inside. The stores start slowly but surely resting for the spring and inside I do it as well. I’m already starting to look what I could do here at home to make it more bright and springy. I will definitely replace the curtains in the bedroom and the living room. In both rooms I am thinking of a pair of velvet curtains. What do you think about that? Do you like velvet?

MY WISHLIST FOR THE LIVING ROOM

Som ni kunnat se utifrån tidigare inlägg från bloggen och framförallt på mina InstaStories så har vi en mörkblå sammetssoffa i stora rummet. Det känns därmed självklart med ett par sammetsgardiner fast i färgen beige. Vi behöver även få till mer sittplatser än bara soffan och en puff hade också behövts. Nedan ser ni en liten moodboard som jag jobbar utifrån nu; beige, mörkgrönt samt brunt. Har ni några färger som ni utgår ifrån i ert hem?
Ps. nedan hittar ni rabattkoden som ger er 20%!

As you can see from previous posts in my blog and above all on my InstaStories, we have a dark blue velvet sofa in the living room. It’s obviously that a pair of velvet curtains would fit perfectly in the color beige. We also need to get more seats than just the sofa and a puff is also needed. Below you can see a small moodboard that I work from now; beige, dark green and brown. Do you have any colors that you work with in your home?
Ps. below you will find the discount code that gives you 20% off your purchase!

SPRING PERSONALITIES | JOTEX

JOTEX SPRING PERSONALITIES

Jotex har släppt nya produkter baserat på stilarna; Sophistic Spirit, Botanic Bold, Modern Chic & Mix Master. Jag är definitivt en blandning av Botanic bold & Modern Chic. Har ni hunnit spana in det senaste från Jotex ännu? 
Om inte tycker jag att ni ska göra det och använda er av min 20% kod som ni hittar nedan.

Jotex has released new products based on the styles; Sophistic Spirit, Botanic Bold, Modern Chic & Mix Master. I’m definitely a mix of Botanic Bold & Modern Chic. Have you seen the latest from Jotex yet?
If not, I think you should do so and use my 20% code that you will find below.

SPRING PERSONALITIES | JOTEX

Discount code: SS19NEWS

Gives you 20% discount on your purchase!

The code is valid between 7-20 January

Follow:
Share: