STRIPED BLOUSE, TROUSERS | ZARA, MASSIMO DUTTI

STRIPED BLOUSE, TROUSERS | ZARA, MASSIMO DUTTI

Striped on striped. Why not? See more pictures from this outfit in this blogpost.

STRIPED BLOUSE, TROUSERS | ZARA, MASSIMO DUTTI

Först och främst, Gott Nytt År! Hoppas starten på det nya året har börjat riktigt bra för er.
Vi är äntligen hemma i Sverige efter 25h bil & båtresande från Warszawa, Polen. Tog 9h längre än vanligt på grund av oväder både i Sverige och Polen. Som ni kunnat läsa tidigare så har vi firat Nyår i Warszawa och det var fantastiskt roligt. Alla bilder från Nyårs firandet hittar ni på min Instagram (@mrsgrono) under highligts och i feeden.

First of all, Happy New Year! I hope that the start of the new year has treated you right.
We are finally home in Sweden after 25h car & boat travel from Warsaw, Poland. It took us 9h longer then usually due to the weather conditions in Sweden and Poland. As you have been able to read earlier, we have celebrated the New Year’s in Warsaw and it was so much fun. You can find all the pictures from the New Year celebration on my Instagram (@mrsgrono) under highlights and in the feed.

STRIPED BLOUSE, TROUSERS | ZARA, MASSIMO DUTTI

PICTURES FROM HALA KOSZYKI

Medan vi var i Warszawa passade jag och M på att fota lite grann. Tyvärr var vädret katastrofalt och det regnade i princip varje dag. Så vi åkte till något som liknar en saluhall, Hala Koszyki. Ett av mina favoritställen i Warszawa som vi besökte ofta när vi bodde där. Mer bilder från detta ställe kommer i ett inlägg längre fram.

While we were in Warsaw, me and M took some pictures. Unfortunately, the weather was catastrophic and it rained basically every day. So we went to something similar as a market hall, Hala Koszyki. One of my favorite places in Warsaw that we visited often when we lived there. More pictures from this place will come in a post later on.

STRIPED BLOUSE, TROUSERS | ZARA, MASSIMO DUTTI

STRIPED ON STRIPED, WHY NOT?

Randig blus och randiga byxor, varför inte? Det känns som om det inte finns några tabu kombinationer längre på vad man får och inte får matcha i klädväg. Sådant där bryr jag mig inte om alls nuförtiden. Gör ni?

Striped blouse and striped pants, why not? It feels like there are no NO-NO’s combinations anymore on what you can and can’t match together. A thing I don’t care about at all these days. Do you?

STRIPED BLOUSE, TROUSERS | ZARA, MASSIMO DUTTI
Follow:
Share: