CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT

CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT

Want to see how we celebrated our Christmas? Check out this blogpost to see a lot of pictures from our celebration.

CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT

Julen kom och julen gick. Jäklar vad fort det gick! En sak är säker, jag älskar verkligen julen och allt som hör till. Att få umgås med hela min familj är det bästa jag vet. Vi har alltid så mycket att prata om och vi terapi snackar jämt! Det är det bästa jag vet. Jag och mina syskon kan “tetas” ibland, men när det väl gäller och vi behöver varandra som mest, då är vi som kött och blod. Family above all! Känner ni igen det?

Christmas came and Christmas went. Damn what fast it went! One thing is for sure, I really love Christmas and everything that belongs to it. Getting to spend time with my whole family is the best thing I know. We always have so much to talk about and we are always therapy talking! I love it. Me and my siblings can annoy each other sometimes, but when it comes down and we need each other the most, then we are like meat and blood. Family above all! Do you recognise it?

CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT

THE FOOD AND THE GIFTS

I år bestämde vi oss för att inte dela ut massa julklappar. Utan alla får en julklapp var som vi samlat ihop pengar till. Fokus var barnen och det kommer det alltid vara framöver. Att få se min brorson Vincent SLITA upp paket efter paket var en fröjd för ögat.

This year we decided not to hand out a lot of Christmas presents. But everyone got one Christmas gift each, a Christmas gift where we all collected money for. The focus was on the children and it will always be in the future. To see my nephew Vincent TEAR up gift after gift was a sight one of a kind.

CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT

Maten som min mamma hade fixat var utöver det vanliga! Recept som tillagats efter Per Mobergs Jul är verkligen något att rekommendera alla för kommande jul. Wow säger jag bara.

The food my mom had made was out of the ordinary! Recipes prepared after Per Moberg’s Christmas book is something to recommend everyone for their upcoming Christmas dinner. I just say, WOW.

CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT

WHEN IT CAN’T GET ANY BETTER

Pricken över i:et var dock när min BFF kom och hälsade på oss! Vi har inte setts sedan augusti och det var verkligen så himla roligt att bara sitta, dricka massa rödvin och tjöta om allt mellan himmel o jord.
Berätta nu, hur var er jul? Vad åt ni? Vad fick ni?

The icing on the cake was, however, when my BFF came and greeted us! We have not seen each other since August and it was so nice to just sit, drink lots of red wine and chit-chat about everything between heaven and earth.
Tell me now, how was your Christmas? What did you eat? What did you get?

CHRISTMAS CAME & CHRISTMAS WENT
Follow:
Share: