WEARING DR DENIM

WEARING DR DENIM

You know the perfect long coat that you can just put on and leave the house and you know that you look good? Well, I have the perfect coat for you in this blogpost. 

WEARING DR DENIM

(This post is in collaboration with Dr Denim)

Det finns inget roligare än att fota en ny outfit. Jag känner mig alltid lite extra fin. I helgen var det med andra ord dags att fota lite nytt från Dr Denim. Problemet var att det var riktigt mörkt och det var så himla svårt att få till bra bilder. Det är inte bara *klick* och så är fotot klart. Tyvärr. Det krävs väldigt mycket jobb med ljus, bra vinklar och editering för att få till den perfekta bilden. Jag tror att jag och min man lyckades till slut. Vad tycker ni?

There is nothing more fun than shooting a new outfit. I always feel a little extra nice. Last weekend, it was time to shoot something new from Dr Denim. The problem was that it was really dark and it was so hard to get good pictures. It’s not just *click* and the photo is done. Unfortunately. It takes a lot of work with good lightning, good angles and editing to get the perfect picture. I think me and my husband managed to pull it off anyway. What do you think?

THE LOOK

WEARING DR DENIM
WEARING DR DENIM

Find the jeans here, the sweater here & the coat here

WEARING DR DENIM
WEARING DR DENIM

DETAILS

WEARING DR DENIM
WEARING DR DENIM
WEARING DR DENIM
WEARING DR DENIM
Follow:
Share: