INTERIOR PIECES AS CHRISTMAS GIFTS

INTERIOR PIECES AS CHRISTMAS GIFTS

Are you looking for that perfect interior decor as a Christmas gift? You have come to the right place! I’m sharing with you some pieces that I would buy as a gift.

INTERIOR PIECES AS CHRISTMAS GIFTS

(This post is in collaboration with Made by Gotland)

Julen närmar sig verkligen med stormsteg och det finns fortfarande tid kvar att inhandla dem där extra julklapparna. Jag personligen är klar med mina köp men jag är riktigt sugen på att införskaffa mig något till mig själv. Hehe. Det blir jag alltid när jag ska handla åt andra. Bara något litet till mig själv för att jag varit duktig med alla mina klappar. Haha. Vaddå då, en liten belöning skadar väl aldrig? Eller?

Christmas is really approaching and there is still time to buy them extra Christmas presents. I am personally ready with my purchases but I am really looking forward to acquiring something for myself. Hehe. I always get there when I’m shopping for others. Just a little treat to myself because I’ve been so good at purchasing my gifts. Haha. Anyway, a little reward never hurts? Right?

INTERIOR PIECES AS CHRISTMAS GIFTS

INTERIOR PIECES FROM MADE BY GOTLAND 

Jag har i ett tidigare inlägg (läs det här) berättat om märket Made By Gotland. Som jag skrivit tidigare älskar jag deras dukningar som dem presenterar på sin sida. Jag menar, hur fint är det inte? Minimalistiskt men så sjukt jäkla snyggt. Håller ni med mig?
Nedan tänkte jag tipsa er om lite inredningsjulklappar hos Made by Gotland som kanske faller er i smaken till mamma, syrran, väninnan eller släktingen.

Ps. använd min rabattkod som ger er 15% rabatt“ilovegotland” och införskaffa era presenter lite billigare!

CANDLE LANTERN
HEART 2 HEART
PLANTER IN CONCRETE
WINE GLASS
COFFE CUP
GIFT CARD
CANDLE STICK
CANDLE LANTERN
HEART 2 HEART
PLANTER IN CONCRETE
WINE GLASS
COFFE CUP
GIFT CARD
CANDLE STICK

In a previous post (read it here) I have written about the brand Made By Gotland. As I wrote earlier, I love their table settings that they are presenting on their website. I mean, how gorgeous isn’t it? Minimalistic but so pretty. Do you agree with me?
Above I proposed to you some interior Christmas gifts from Made by Gotland that may be the perfect gift for your mother, sister, friend or relative.

Use my discount code that gives you 15% off  “ilovegotland” and purchase your gifts a little bit cheaper!

INTERIOR PIECES AS CHRISTMAS GIFTS
Follow:
Share: