ETON STRIPED SHIRT

ETON STRIPED SHIRT

Shirts shirt shirts, I have a lot of them. Summer shirts, office shirts, you name it. Check out my latest addition in my wardrobe in this blogpost.

ETON STRIPED SHIRT

(This post is in collaboration with Eton)

Skjortor är något som jag alltid gillat att bära, det är inte alla som gör det men jag älskar det. En skjorta kan du bära på flera olika sätt. Jag gillar ett bära en skjorta under en tjock tröja under vinterhalvåret. Men jag gillar också att bära skjortan precis som den är.
Mitt senaste tillskott i garderoben är en skjorta från det svenska märket Eton. Namnet Eton har hämtats och inspirerats från den brittiska lilla staden Eton, därav The Eton Shirt.
Trots att märket riktar sig till män kan man med hjälp av mått skräddarsy en skjorta även till oss kvinnor.

ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON
ETON

Shirts are something that I always liked to wear, not everyone does it but I love it. You can wear a shirt in several different ways. I like wearing a shirt under a thick sweater during the winter months. But I also like to wear the shirts just as they are.
My latest addition in the closet is a shirt from the Swedish brand Eton. The name Eton has been retrieved and inspired from the British small town Eton, hence the The Eton Shirt.
Even tho the brand is marketing themselves towards men you can with the help of measurements create a made to measure shirt even for us women.

ETON STRIPED SHIRT
ETON STRIPED SHIRT

MTM SHIRT

Eton har anpassat en skjorta som jag själv valt till mina mått, med andra ord, Made to Measure. Med hjälp av deras instruktioner online är det super enkelt att ta fram sina egna mått. Jag valde att utgå efter en tidigare skjorta som jag tycker sitter superbra på mig och justerade därefter med någon cm hit och dit. Skjortan sitter riktigt bra och jag har valt att sy den så att den passar både innanför byxorna och utanpå. Gillar ni skjortor och hur använder ni era i så fall? 

Eton has customized a shirt that I chose for my measure, in other words, Made to Measure. Using their online instructions, it’s super easy to get your own measurements. I chose to measure my previous shirt that I think fits perfectly on me and then made some adjusts with a few inches here and there. The shirt is really nice and I have chosen to sew it to fit inside and outside my pants. Do you like shirts and how do you use yours?

ETON STRIPED SHIRT
ETON STRIPED SHIRT
ETON STRIPED SHIRT
Follow:
Share: