MY NEW YEAR’S EVE LOOK

MY NEW YEAR'S EVE LOOK

Have you started thinking about New Year’s Eve yet? Find out the details where my New Year’s Eve look is from in this blogpost. 

MY NEW YEAR’S EVE LOOK

Min Nyårs outfit är klar! En kväll sitter jag och min tjejkompis och dricker vin. Jag scrollar lite snabbt igenom Instagram och får syn på en ursnygg glittrig kavaj. När jag kollar närmare ser jag att det är en klänning/byxdress. Klick klick klick och den var min! Jag passade även på att klicka hem de nu väldigt populära klackarna som ser ut som strumpor på. Hehe. Grymt bekväma och något som jag kommer kunna dansa i hela kvällen. Vad tycker ni? Tror ni jag kommer ha på mig denna klänning eller tror ni att jag byter i sista sekund? Hehe.

My New Year’s outfit is ready! One evening, me and my girlfriend were drinking wine. I scrolled through Instagram and caught my eye on a gorgeous glittery blazer. As I look closer, I see that it’s a dress/pantsuit. Click click click and it was mine! I also ordered home the now very popular heels that looks like stockings. Hehe. Very comfortable and something I will be able to dance in all night long. What do you think? Do you think I will wear this dress or do you think I’ll change in the last minute? Hehe.

MY NEW YEAR'S EVE LOOK

NEW YEAR’S EVE WHERE?

Om ni följer mig på Instagram så delade jag med mig tidigare i veckan om vart vi skulle fira Nyår i år. I år har jag och M bestämt oss för att fira nyårsafton själva och det föll givetvis på Warszawa. Vi har bokat biljetter till ett Nyårs party som äger rum på Double Tree by Hilton där diverse polska kändisar ska hålla i festen. Vi har besökt denna tillställning en gång tidigare (år 2014) och maten och underhållningen är verkligen on top! Hoppas att standarden är den samma om inte bättre i år också. Hur ska ni fira Nyårsafton?

[shopr_shopthepost collection=”new-years-eve-look” size=”large” show_product_title=”yes”]

If you follow me on Instagram, I shared with you earlier this week about where we are going to celebrate New Year Eve this year. This year, me and M have decided to celebrate New Year’s Eve by ourselfs and, of course, it will be in Warsaw. We have booked tickets for a New Year’s Eve party which takes place at Double Tree by Hilton, where various Polish celebrities will be the hosts. We have been at this party once before (2014) and the food and entertainment are truly on top! Hope that the standard is the same if not better this year too. How are you celebrating New Year’s Eve?

MY NEW YEAR'S EVE LOOK

Follow:
Share: