WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?

WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?

I guess every woman has problem to find the perfect sports bra that keeps everything in place. I have found my perfect sports bra and you can read and see all about it in this blogpost. 

WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?

(This post is in collaboration with Stayinplace)

Det är lördag morgon och jag startar alltid min helg med en stor dos morgonkaffe framför nyhetsmorgon. Därefter blir det en lång promenad på ca 1 timme. Antingen blir det en promenad med syrran eller M eller så blir det en promenad för mig själv med en härlig podd i lurarna. Jag promenerar mycket för att det gör att jag mår bättre. Jag blir gladare, mindre stressad, jag minskar sötsuget, jag sover bättre på kvällarna och jag minskar risken för kroniska sjukdomar. Det finns till och med vetenskapliga studier som säger att promenera varje dag även minskar risken för bröstcancer. Promenerar ni mycket?

It’s Saturday morning and I always start my weekend with a big dose of morning coffee in front of the morning news. After that a long walk for about 1 hour. Either a walk with my sister or M or it will be a walk with myself and a lovely podd in my headphones. The reason why I walk a lot is because it makes me feel so much better. I get happier, less stressed, it reduces my sweet tooth, I sleep better in the evenings and I reduce the risk of chronic diseases. There are even scientific studies that says walking every day also reduces the risk of breast cancer. Are you walking a lot?

WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?

[shopr_shopthepost collection=”stayinplace” size=”large” title=”StayInPlace” show_product_title=”yes”]

STAY IN PLACE

På helgerna tar jag extra långa promenader och jag promenerar alltid i träningskläder. Jag tycker det är mycket skönare. Under veckan fick jag hem nya sportBH som jag provat och jag är verkligen glatt överraskad. Passformen är perfekt och det känns som om man knappt har något på sig. Om ni är aktiva som jag måste ni äga en sportBH från StayInPlace! Det finns inget annat alternativ. StayInPlaces motto är ge det stöd varje kvinna behöver, att stötta kvinnor i alla lägen helt enkelt. 
På deras hemsida finns det en guide (både på engelska & svenska) till hur du ska välja din sportBH, så du kommer garanterat hitta en som kommer passa dig perfekt. 

During the weekends I take extra long walks and I always walk in my workout clothes. I think it’s much more comfortable. Last week I received new sport bras that I’ve been trying and I’m really pleasantly surprised. The fit is perfect and it feels like you’re barely wearing anything. If you are active like me, you need to own a sports bra from StayInPlace! There is no other option. StayInPlace motto is to give the support every woman needs, simply to support women in all situations.
On their website there is a guide (both in English & Swedish) how to choose your sport bra so you will definitely find one that will fit you perfectly.

WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE? WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?WANT YOUR BODY TO STAY IN PLACE?

I never edit my body in my pictures. I am only working with colors and lights.

 

Follow:
Share: