SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY

SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY

Come and see how me and my family spend yesterdays afternoon at a Christmas fair here in Sweden.

SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY

(This post contains adlinks) 

Ni får stå ut med en svensk rubrik för en gångs skull. Den brukar alltid vara på engelska men “Smålands Christmas at Huseby” lät bara för konstigt. Igår spenderade vi lördagen i Huseby för första gången. Jag och M hade aldrig varit där så det såg vi fram emot. Julmarknaden skall vara en utav nordens största julmarknader och det kommer bussar från alla Sveriges hörn just hit. Med andra ord var det väldigt mycket folk. Vi strosade runt, drack glögg, åt lussekatter och köpte med oss mat och godis inför den kommande julen. Det var verkligen en mysig eftermiddag tillsammans med familjen. Hur spenderade ni er lördag?

[shopr_shopthepost collection=”winter-outfit” size=”large” show_product_title=”yes”]

You have to put up with a Swedish heading today. It is usually always in English but “Smålands Christmas at Huseby” sounds too strange. Yesterday we spent our Saturday in Huseby for the first time. Me and M had never been there before so we looked forward to it. The Christmas market is one of the largest Christmas markets in the Scandinavia and there are buses from all corners of Sweden arriving here. In other words, there were very many people. We strolled around, drank mulled wine, ate saffron buns and bought food and sweets for the upcoming Christmas. It was really a cozy afternoon together with the family. How did you spend your Saturday?

SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY SMÅLANDS JUL PÅ HUSEBY

Follow:
Share: