IDEALOFSWEDEN COMPETITION TIME!

IDEALOFSWEDEN COMPETITION TIME!

My favorite phone is definitely the iPhone series. I will never betray Apple. I got myself the new iPhone XS Max and 4 of my accessories for iPhone 7 plus are now useless. Check out this post to be able to win a case or two!

IDEALOFSWEDEN – MOROCCAN MAT 

(This post is in collaboration with iDealofSweden)
Förra veckan fick jag äntligen hem mitt nya skal till min nya iPhone från den nya Janni kollektionen. Jag valde “marockanska mattan” som är en utav mina favoriter. Visst är den snygg? Om ni är sugna på att införskaffa er en likadan så hitter ni en rabattkod längre ned i inlägget. 
Hur som haver så resulterar mitt telefonbyte i att alla mina tidigare skal och fodral inte passar min nya telefon längre. Först tänkte jag stoppa undan dem i garderoben och bara glömma bort att dem existerar, men dem är för fina för det. Jag kommer därmed att börja lotta ut mina skal på mina sociala medier! Hur bra?! Varje vecka kommer ni alltså kunna vinna ett skal eller ett fodral, antingen här på bloggen eller på min Instagram. Följer ni mig inte på Instagram, är det dags att göra det! 

iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden
iDealofSweden

Last week, I finally got my new case for my new iPhone from the new Janni collection. I chose “the moroccan mat” which is one of my favorites. Isn’t it gorg?! If you are excited to acquire one yourself, you will have a discount code further down the post.
Since my phone change it resulted that my previous cases are not matching my new phone anymore. At first I thought to put them in the closet and just forget that they exist, but they are too nice for it. I will therefore start to raffle them out on my social media! How good?! Each week, you will be able to win a case, either on the blog or on my Instagram. If you do not follow me on Instagram, it’s time to do so!

GREEN MARBLE XS MAX

COMPETITION TIME!

Det ni kan vinna är nedan skal som ni ser på bild (passar iPhone 8/7/6/6S plus). Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan och följa mig på Instagram -> HÄR

  • Svara på frågan:  
     – Hur många skal har jag från iDealofSweden? (ledtråd finns i inlägget) 

Vinnaren dras nästa torsdag kl 20:00 här i kommentarsfältet! Glöm inte ange er mailadress i kommentaren så att jag kan kontakta er.
Till er som inte orkar vänta tills nästa söndag utan vill ha ett nytt skal NU så får ni en 20% rabattkod av mig som ni kan ange i kassen när ni handlat klart. Rabattkoden är: ID20-RV866

What you can win is below case as you can see below (fits iPhone 8/7/6/6S plus). All you need to do is leave a comment in the comment field below and follow me on Instagram -> HERE

  • Answer the question:
    – How many cases do I have from iDealofSweden? (clues are in the post)

The winner will be presented next Thursday at 20:00 here in the comment field! Do not forget to enter your email address in the comment so that I can contact you.
To those who can not wait until next Sunday, but want a new one, NOW, you get a 20% discount code that you can indicate when you have finished your shopping. Discount code is: ID20-RV866

IDEALOFSWEDEN COMPETITION TIME!

Follow:
Share: