PROUD AUNTIE

proud auntie

I had a lovely afternoon yesterday. Find more pictures from my afternoon with sissy & Leo here. 

PROUD AUNTIE

Gårdagen var den mysigaste på länge. Medans M var påväg till Sverige från Polen passade jag på att umgås med min syster och hennes lille Leo. Vi tog en lång promenad och avslutade med en fika på Melins. Därefter blev vi bjudna på mat av Marlenas pojkvän Pontus.

Yesterday was the most cozy in a long time. While M was on his way to Sweden from Poland, I was hanging out with my sister and her little Leo. We took a long walk and finished with a coffee at Melins. Then we were invited for some food by Marlena’s boyfriend Pontus.

Då Leo är född alldeles för tidigt (V.30) så har jag inte fått hålla i honom sedan 1,5 månad då han föddes. Igår var det äntligen dags. 

Since Leo is born waaay too early (V.30) I have not been able to hold him since 1,5 months when he was born. Yesterday it was finally time.

proud auntie

Lillkillen mår superbra och han växer så det knakar! Längtar tills han börjar skratta när jag kommer stå och tönta mig framför honom. Hehe. Finaste lillen. Ja ni märker, mäkta stolt moster är vad jag är.  

This little man feels great and he grows so much each! Can’t wait until he starts laughing when I will stand infront of him and goofing around. Hehe. Finest boy. Yes, as you can notice, I am an extremely proud auntie. 

Det var en tillfällighet att jag hade på mig samma t-shirt igår som jag hade för 3 år sedan. För 3 år sedan i oktober så fick jag hålla min brorson för första gången, Vincent. Samma plats, samma t-shirt. Kommer aldrig slänga denna t-shirt får jag en känsla av nu. 

It was a coincidence that I was wearing the same t-shirt yesterday that I wore 3 years ago. 3 years ago in October, I hold my other nephew for the first time, Vincent. Same place, same t-shirt. I get a feeling that I will never throw this t-shirt away now.

Follow:
Share: