WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

While being in Poland this weekend I decided it was time to visit an esthetics & beauty clinic. Read more about what two treatments I decided to do in this blogpost.

WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

Under de 23h jag befann mig i Polen i helgen passade jag på att gå på ansiktsbehandling. Kom och tänka på att sedan jag flyttat tillbaka till Sverige förra året har jag inte gjort en enda ansiktsbehandling. Det var med andra ord på tiden. När jag bodde i Warszawa så försökte jag ändå att göra en ansiktsbehandling en gång i kvartalet. När jag flyttade hit har jag helt glömt bort det. Det är så himla viktigt att göra en ansiktsbehandling lite då och då, framförallt för att rensa alla porer. Jag valde även att göra fillers, något som jag alltid velat testa. Jag tänker inte skymta om detta utan vill vara ärlig och berätta för er. Ni kanske har frågor som jag kan hjälpa er att svara på, vem vet? Mer om detta längre ned.

During the 23h I was in Poland this weekend, I wanted to get a facial treatment done. I got to thinking that since I moved back to Sweden last year, I have not done a single facial treatment. In other words, it was about time. When I lived in Warsaw, however, I tried to do a facial once a quarter. When I moved here I totally forgot it. It’s really important to do a facial occasionally, especially to clear all those nasty pores. I also chose to do some fillers, something I always wanted to try. I’m not going to hide about it, I want to be honest and tell you. You may have questions that I can help you answer, who knows? More about this further down.

WHERE DID I GO?

Som ni säkert vet älskar jag allt som har med hudvård att göra så jag satte igång att googla febrilt efter en grym hudterapeut i Szczecin. Vi skulle som sagt inte till Warszawa utan en annan del av Polen och jag behövde hitta en ny hudterapeut. Tillslut hittade jag en klinik som såg väldigt lovande ut! Bra lokal, produkter, hemsida och Instagram konto. Det blev DeuClinic Esthetics & Beauty. Jag chansar tänkte jag! Jag gjorde en väldigt bra chansning kan jag lova er för jag blev supernöjd med resultatet. 

As you probably know, I love everything about skin care so I started googling feverishly after an amazing skin therapist in Szczecin. Since we are not going to Warsaw but to another part of Poland I needed to find a new skin therapist. Finally I found a clinic that looked very promising! Good local, products, website and Instagram account. It became DeuClinic Esthetics & Beauty. I thought, less give it a chance! I did a very good chance I can promise you because I was super happy with the result.

WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

LET’S TALK ABOUT FACIALS

Ansiktsbehandlingen heter “Hydradermie Jeunesse” och kommer från Guinot Institut Paris. Den bestod av 3 olika etapper; dynamisk jonisering, syresättning till cellerna samt ansiktsmassage. Behandlingen leder till minskade linjer, huden blir ren, klar och optimalt återfuktad. Glow ska vi inte ens prata om! Man såg verkligen skillnaden efter första behandlingen. Riktigt skönt när det var dags att massera. Måste själv börja massera in mitt serum betydligt mer för att tränga in den i huden. Till behandlingen så passade hon på att tömma porerna, det gör så förbaskat ont men så välbehövligt! Spana in min hy på bilderna nedan.
F A N T A S T I S KI nästa post kan ni läsa om min nya tvätt-rutin som min hudterapeut satte ihop åt mig.

The facial treatment is called “Hydradermie Jeunesse” and comes from Guinot Institute Paris. It consisted of 3 different stages; dynamic ionization, oxygenation to the cells and facial massage. The treatment results in decreased fine lines, the skin becomes clean, clear and optimally moisturised. The glow we will not even talk about! You really saw the difference after the first treatment. It was really nice when it was time for massage. I have to start massaging my serum significantly more to penetrate it into the skin. She also drained my skin on pores, it hurts so badly but is so well needed! Check out my skin below. A M A Z I N G! 
In the next post you will be able to read about my new cleansing-routine that my skin therapist put together for me.

TIME FOR FILLERS

Jag valde även att markera mina läppar med 0,5ml Princess Filler. Har aldrig gjort det tidigare och har alltid velat testa. Jag är inte ute efter ank-läppar utan en naturlig look som samtidigt återfuktar min läppar. Ewa, som genomförde behandlingen på mig lyckades verkligen med detta. Jag är så himla nöjd! Effekten kan hålla i sig upp till 1 år beroende på hur väl man tar hand om läpparna. Om ni har frågor om själva behandling ställ gärna dem nedan. Jag är så himla nöjd med salongen och det professionella mottagandet av en ny kund.
Bor ni i Szczecin eller har vägarna förbi någon gång och är ute efter en riktigt bra salong så skall ni definitivt besöka DeuClinic Esthetics & Beauty.

I also chose to mark my lips with 0.5ml Princess Filler. I have never done this before and I have always wanted to try it out. I’m not looking for any kind of duck lips but for a natural look that at the same time moisturises my lips. Ewa, who conducted the treatment on me, really succeeded in doing this. I’m so so happy! The effect can last up to 1 year depending on how well you take care of your lips. If you have questions about the treatment just leave a comment below. I am so happy with the salon and the professional reception of a new customer.
If you live in Szczecin or have roads past sometime and are looking for a really good salon you should definitely visit DeuClinic Esthetics & Beauty.

Below you can see my lips before and after the treatment.
They are 
extremely swollen as you can see. 

WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

This picture is taken one day after the treatment. Still swollen!

WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

And this picture is taken yesterday, 3 days after.
It takes 
approximately 4-5 days for the real result. 
I think it looks natural, a little bit more of a lip but still classy. What do you think?

WHAT BEAUTY TREATMENTS DID I DO?

Follow:
Share: