POLAND FOR 23 HOURS?

POLAND FOR 23 HOURS?
Why are we going to Poland for 23h? Where are we staying the night? How will I spend those hours? Read more about my mini weekend trip to Poland.

POLAND FOR 23 HOURS?

23h i Polen? Det här blev väldigt spontant måste jag säga. Men jag älskar spontanitet så det gör inte mig något! Vi är snart påväg till Polen och denna gång blir det inte Warszawa utan Szczecin. Det är här min släkt kommer ifrån och likaså mina föräldrar. Staden kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

23h in Poland? This became very spontaneous, I have to say. But I love spontaneity so it does not matter to me! We are soon heading to Poland and this time it will not be Warsaw but Szczecin. This is where my family comes from and my parents too. This city will always lay close to my heart.

POLAND FOR 23 HOURS?

SZCZECIN

Vi åker som sagt idag och är framme vid midnatt i Szczecin. Vi övernattar på Radisson Blu Hotel (adlink) en natt och åker tillbaka till Sverige lördag natt. Anledningen är att vi har bytt bil och nuvarande älsklingen Riva ska få en ny ägare.  Känns sjukt att säga det men jag kommer sakna henne.
Det roliga är att jag kommer ha ett antal timmar för shopping, ansiktsbehandling och framförallt en fantastisk hotellfrukost. Hehe. Klagar inte. Det sköna är att vi kommer ha söndagen hemma i Sverige vilket jag personligen tycker är väldigt skönt. Att komma hem vid midnatt på en söndagskväll och sen ta sig till jobbet dagen efter, lagom kul. Vad har ni för planer i helgen?

We are arriving at midnight in Szczecin tonight. We will spend the night at Radisson Blu Hotel (adlink) and return to Sweden on Saturday night. The reason is that we have changed car and our beauty Riva has found a new owner. It feels weird to say it but I will miss her so much.
The fun is that I will have a number of hours for shopping, facial treatment and above all a fantastic hotel breakfast. Hehe. Can’t complain. The good thing is that we will have the whole Sunday at home in Sweden, which I personally think is very nice. To come home at midnight on a Sunday night and then go to work the next day, not so fun. What are your plans for the weekend?

Don’t forget to read about my participation in the Ralph Lauren campaignHERE
#FightAgainstCancer

POLAND FOR 23 HOURS?

Follow:
Share: