PINK PONY – RALPH LAUREN

PINK PONY - RALPH LAUREN

I am so grateful to be a part of this campaign, to bring awareness to people that they are not alone in their fight. Join us in the fight against cancer. Together we can do more.

PINK PONY – RALPH LAUREN

(This post is in collaboration with Ralph Lauren)

Denna kampanj är en kampanj som jag brinner otroligt mycket för. Nästan alla har haft någon i sin omgivning som drabbats av den förbaskade sjukdomen cancer. Jag har. Inte bara en gång utan flera gånger. Mitt hjärta brister varje gång jag hör att någon som jag känner har drabbats. Den senaste i min omgivning är en vän i 20-års åldern som drabbats. Fan säger jag bara. Det enda jag kan göra för att på något sätt kunna hjälpa till är att bidra med pengar till cancerforskningen. Vi måste forska ännu mer i det här, vi måste hitta ett botemedel för skiten. Vi måste bara.

This campaign is a campaign that I really feel strong about. Almost everyone has had someone in their surroundings who suffered from the overbearing disease cancer. I have. Not only once but several times. My heart is broken every time I hear someone I know has got the disease. The last one in my surrounding is a friend in the age of 20-something has suffered from cancer. No words. All I can do to help in any way is to contribute money to cancer research. We need to research more in this, we need to find a cure for the shitty disease. We just have to.

PINK PONY - RALPH LAUREN

PINK PONY - RALPH LAURENPINK PONY - RALPH LAUREN PINK PONY - RALPH LAUREN

PINK PONY-FIGHT AGAINST CANCER 

Ralph Lauren har kört igång med sin globala kampanj The Pink Pony för att strida mot cancern. Kampanjen stödjer cancerforskningen samt patient specifika tjänster som hjälper patienter att gå igenom varje stadie i sin behandling. Allt från undersökningar och diagnoser till behandling och återhämtning, oavsett deras förmåga att stå för dem egna kostnaderna.
Därav uppstod T-shirten “Live Love”, en symbol av märkets engagemang för att strida mot cancern. Vid köp av en T-shirt skänker Polo Ralph Lauren 100% av intäkterna till The Pink Pony insamlingen av The Polo Ralph Lauren Foundation. 

Ralph Lauren has launched it’s global campaign The Pink Pony to fight against the cancer. The campaign supports cancer research as well as patient-specific services that help patients go through each stage of their process. Everything from screening and diagnosis to treatment and recovery, regardless of their ability to pay.
Hence, the t-shirt “Live Love” that is a symbol of the brand commitment to fight against cancer. When buying a T-shirt, Polo Ralph Lauren donates 100% of the purchase price to The Pink Pony Fund of The Polo Ralph Lauren Foundation.

PINK PONY - RALPH LAUREN PINK PONY - RALPH LAUREN

Follow:
Share: