LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

It feels like my birthday will never end! I still receive birthday gifts and I am the luckiest girl. Check out what’s new in my jewelry box & what great offer I got for you.

LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

(This post is in collaboration with Les Georgettes)

Som vilken kvinna som helst (de flesta iallafall) så älskar jag smycken utav alla dess slag! När man jobbar på ett kontor så kan man inte ta på sig vad som helst utan måste hålla det ganska så neutralt som möjligt. Ibland kan det bli väldigt tråkigt men då brukar jag krydda min outfit med lite häftiga smycken. 

Like any woman (the most of them) I love jewelry all of its kind! When you work in an office you can not take on anything outside the box so you will have to keep it as neutral as possible. Sometimes it can get very boring, but then I usually spice my outfit up with some cool jewelry.

LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

LES GEORGETTES PARIS

I fredags hämtade jag ut ett paket på posten som kommit från fantastiska Les Georgettes Paris. Jag fick hem två stycken ursnygga armband som man kan mixa och matcha läderbanden på hur man vill. Välj färg, välj modell och storlek efter dina önskemål. Ni hittar allt från armband, halsband, ringar till örhängen. Tillsammans med Les Georgettes Paris så har jag en rabattkod på 15% som ni kan använda om ni älskar dessa smycken lika mycket som jag. Ange min kod: MRSGRONO15 i kassan när ni är redo att lägga en beställning. Koden gäller fram till sista oktober. Happy shopping!

On Friday I collected a package at the post office that came from the amazing Les Georgettes Paris. I got delivered two beautiful bracelets that you can mix and match the leather straps as you like. Choose color, choose model and size according to your preferences. You will find everything from bracelets, necklaces, rings to earrings. Together with Les Georgettes Paris, I have a 15% discount code that you can use if you love these jewelry as much as I do. Enter my code: MRSGRONO15 at checkout when you are ready to place an order. The code is valid until 31st of October. Happy shopping!
LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

Choose your bracelet and the leather band color

LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

LES GEORGETTES IN MY JEWELRY BOX

Follow:
Share: